• Facebook
  • x
  • Linkedin

Taloasema uudistaa koko johdon

Taloasema -ketju uudisti koko johdon 1.9.2022 . Talosema Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Mira-Monica Anttila ja uudeksi johtajaksi Petri Petäjistö sekä konsernin markkinointipäälliköksi Elina Rapo.

Taloasema Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Mira-Monica Anttila 1. syyskuuta alkaen. Anttila on toiminut kolme vuotta Taloasema Oy:n ketjupäällikkönä. Hänellä vahva osaaminen isännöinti- ja franchising-aloista sekä liiketoiminnan, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä ja kasvattamisesta.Taloasema Oy:n uudeksi johtajaksi on nimitetty Petri Petäjistö 1. syyskuuta alkaen. Petäjistöllä on pitkä kokemus isännöinnistä ja kiinteistöistä. Ennen siirtymistään Taloasema Oy:n palvelukseen Petäjistö on toiminut Helsingin Seudut Isännöitsijät Oy:n isännöitsijänä ja tiiminvetäjänä.Konsernin markkinointipäälliköksi on nimitetty Elina Rapo 1. syyskuuta alkaen. Rapo jatkaa myös Taloasema Oy:n hallintopäällikkönä. Hänellä on monipuolinen osaaminen asiakasymmäryksestä, markkinoinnista ja osaamisen kehittämisestä.


Anttila, Petäjistö ja Rapo muodostavat Taloasema Oy:n johtoryhmän 1. syyskuuta alkaen.

Taloasema Oy:n entinen toimitusjohtaja Esko Pietikäinen ja varatoimitusjohtaja, kehitysjohtaja Nina Gromoff siirtyvät tehtävistään kokopäiväisiksi johtajiksi konsernitason omistajaohjaukseen ja konsernin kehittämiseen.

”Uusi johto – Nämä upeat ihmiset vievät meidät vauhdilla kohti tavoitettamme olla yhä useammin asiakkaan ykkösvalinta isännöitsijätoimistoksi”, toteaa Esko Pietikäinen. 

Franchise News 2.9.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta