• Facebook
  • x
  • Linkedin

TAYABA FATEMA AVASI TOISEN FAFA`S -RAVINTOLANSA MARTINLAAKSOON

Vantaan Martinlaaksoon aukesi 19.11.2020 uusi Fafa`s -ravintola. Yrittäjänä toimii Tayaba Fatema, jolla on entuudestaan jo Fafa`s -ravintola Kalliossa.

Fafa`sin Martinlaakso vietti avajaisiaan 19.11.2020.

Ennen Fafa`s -yrittäjyyttä Tayaba Fatema työskenteli 10 vuoden ajan kahvila- ja ravintola-alalla.  Fatemalle ehti tänä aikana kertyä runsaasti kokemusta niin asiakaspalvelusta kuin myyntityöstä. Kaksi vuotta sitten, pitkään kahviloissa ja ravintoloissa jo työskennelleenä, Fatema kiinnostui itse yrittäjyydestä ja halusi perustaa oman kahvilan. Helsingin Herttoniemessä hän onkin luotsannut jo kahden vuoden ajan omaa kahvilaa.

Omasta kahvilasta intoutuneena ja yrittäjäkokemuksen omaavana, Fatema halusi laajentaa edelleen liiketoimintaansa jollakin muulla saralla. Kesällä 2020 hän ihastui Fafa`sin tarjoamiin herkullisiin kasvisruokiin ja mietti mahdollisuutta lähteä Fafa`s -yrittäjäksi. Fatema otti yhteyttä Fafa`s -ketjuun, Head of Real Estate and franchise Anu Lindholmiin ja aloitti neuvottelut, joissa selvisi, että Kalliossa olisi mahdollisuus aloittaa yrittäjänä. Kallio paikkana oli Fatemalle jo entuudestaan tuttu ja näin vahvistui hänen käsityksensä siitä, että Kalliossa Fafa`s -tuotteille riittäisi kysyntää ja ravintola varmasti menestyisi. Fatema aloitti Kalliossa Fafa`s -yrittäjyyden yhdessä ystävänsä Ekktir Mahmudan kanssa kesällä 2020.

Kallion Fafa`s -ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Vilhovuorenkadulla.

Lindholm iloitsee siitä, kuinka Fafa’s konseptina houkuttelee naisyrittäjiä. ”On hienoa, kuinka upeasti naisyrittäjät ketjussamme menestyvät. Tayaba on yhdessä Mahmudan kanssa panostanut erinomaiseen asiakaspalveluun ja tasalaatuiseen konseptin noudattamiseen, joka on poikinut heille ansaittua menestystä.”,  Lindholm jatkaa. 

Fatema oli niin tyytyväinen Kallion Fafa`s -ravintolan toimintaansa, että ilmoitti ketjulle, että haluaa edelleen laajentaa liiketoimintaansa uudella Fafa`s -ravintolalla. Martinlaaksosta avautui uusi ravintolapaikka, johon Fatema tarttui. 19.11.2020 aukesi Fateman toinen Fafa`s -ravintola, jossa hän aloitti yrittäjyyden yhdessä veljensä Mohammad Haider Abbasin kanssa.

Martinlaakson ostarilla sijaitseva Fafa`s -ravintola huokuu uutuuttaan.

Fateman Kallion ja Martinlaakson Fafa`s -ravintolat työllistävät lähes 15 henkilöä. Fatema iloitsee Fafa`s -yrittäjyydestä ja uskoo, että voisi tulevaisuudessa edelleen laajentaa liiketoimintaa uusilla ravintoloilla, mikäli mahdollisuuksia tulee. 

Franchise News 27.11.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta