Tomi Hurme Mäntsälän uuden McDonald’s-ravintolan yrittäjäksi

McDonald’s avaa lokakuussa 2024 Mäntsälään uuden ravintolan, jonka yrittäjänä aloittaa Tomi Hurme. Hän toimii jo nyt yrittäjänä neljässä Helsingin seudulla sijaitsevassa Mäkkärissä.

Tomi Hurme on ollut McDonald’s-yrittäjä vuodesta 2011. Tällä hetkellä hänellä on neljä McDonald’s-ravintolaa: Espoon Suomenoja, Kerava, Tuusula ja Vantaan Tammisto.

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä palvelemaan Mäntsälän sekä lähialueiden asukkaita uudessa McDonald’s-ravintolassa. Haluamme tarjota myös laadukkaan taukopaikan Nelostien vilkkaalle liikenteelle”, Hurme sanoo.

Hurmeen nykyiset ravintolat ja lokakuussa avattava Mäntsälän Mäkkäri työllistävät yhteensä noin 300 henkilöä.

”On hienoa, että kokenut yrittäjämme Tomi Hurme kasvattaa organisaatiotaan. Tomi panostaa voimakkaasti ravintoloidensa kehittämiseen, ja tulosta on syntynyt kaikilla mittareilla. Yhtenä osoituksena tästä on se, että hänet valittiin vuoden McDonald’s-yrittäjäksi 2023 ja hänen ravintolansa Espoon Suomenojalla vuoden McDonald’s-ravintolaksi 2023. Uskon, että hän ja hänen tiiminsä jatkavat samalla menestyspolulla myös Mäntsälässä”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

Mäntsälän McDonald’s-ravintola avataan lokakuussa

Mäntsälän ensimmäiseen Mäkkäriin tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Ravintola palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ruokalähettejä palvelee heille varattu oma tila. Mäkkärin yhteyteen avataan myös sähköautojen latauspisteitä.

Uusi Mäkkäri sijaitsee keskeisellä paikalla Maisalantie 15:ssä Vanhan Lahdentien sekä Porvoon ja Hyvinkään välisen tien risteysalueella olevassa liikekeskittymässä, jossa toimivat myös muun muassa Lidl, K-Rauta, Hankkija ja Tokmanni.