Uuden Zarillo Quick -ravintolan avajaisia vietettiin Ylöjärvellä

Western- ja texmex-herkkujen ketju Zarillo kasvoi uudella Quick-konseptin mukaisella toimipisteellä. Torstaina 5.9. ovensa avannut Zarillo Quick sijaitsee Ylöjärven Prisman ravintolamaailmassa. 

Uuden ravintolan avajaisia vietettiin innostuneissa tunnelmissa.
– Torstain avajaiset onnistuivat oikein hyvin! Asiakkaita riitti mukavasti, ja paljon oli kiinnostuneita, joille kerroimme Zarillo-ravintoloista ja nyt avatusta uudesta Zarillo Quick -konseptista. Asiakkaiden kanssa käytiin paljon kivoja keskusteluja, Zarillon Marjo Järviö-Saari kuvailee päivän kulkua. 

Avajaisissa asiakkaat pääsivät tutustumaan Quick-konseptiin, jossa à la carte -annosten rinnalle on tuotu kätevä buffet. Sieltä asiakkaat voivat keräillä itse mieleisiään annoksia ja maksaa ne punnituksen jälkeen itsepalvelukassalla.
–  Tällainen ravintolamaailma on Ylöjärvellä aivan uusi juttu. Siinä yhteistyössä kaikkien toimijoiden kanssa ohjeistettiin asiakkaille toimintamalleja ja esimerkiksi sitä, että kaikki maksaminen tapahtuu Prisman itsepalvelukassoilla ravintoloiden läheisyydessä, Järviö-Saari kertoo. 

Myös Zarillon perinteinen Burgertiistai toimii Quick-ravintoloissa buffetin kautta.
–  Perinteisesti klassikkoburgerien hinta on Burgeritiistaina ollut 7,90 €. Quick-ravintolassa toteutus tehdään buffan kautta, jolloin Burgerbuffan kg-hinta on 16,30 €. Hinta on laskettu siten, että klassikkoburgeraterian itselleen kokoamalla annoshinnaksi tulee tuo n. 7,90 € tai jopa alle, Järviö-Saari sanoo. 

Tuoreen ravintolan yrittäjinä toimivat Benjamin Mohseni ja Anastassia Burunova, jotka luotsaavat myös Hervannan Zarilloa.