• Facebook
  • x
  • Linkedin

UUSI KIINTEISTÖMAAILMA-YRITTÄJÄ JYVÄSKYLÄ TOURULAAN

Kiinteistönvälittäjä Visa Suojanen aloitti Sanna Hotasen yrittäjäkumppanina Kiinteistömaailman Jyväskylän Tourulan (PR-Neliöt Oy) asuntomyymälässä kesäkuun alussa.


Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourulan yrittäjäkaksikolla Visa Suojasella ja Sanna Hotasella on vahva näkemys ja useiden satojen vuosittaisten asuntokauppojen kokemus alueen asuntokaupasta.

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourulalla on Jyväskylässä vahva asema uudistuotannon myynnin puolella sekä käytetyn asunnon kaupassa välittäen Jyvässeudulla vuodessa noin 400 kotia. Yritys työllistää viisitoista asuntokaupan ammattilaista. Aiemmin yksinyrittäjänä Tourulan asuntomyymälää johtanut Sanna Hotanen palkittiin tammikuussa 2019 Kiinteistömaailman Vuoden ketjuyrittäjänä.

Kesäkuun alussa Hotanen sai yrittäjäkumppanikseen Visa Suojasen. 27-vuotias Suojanen on entuudestaan työskennellyt kiinteistönvälittäjänä Jyväskylän ja lähialueiden asuntokaupassa yhteensä reilun viiden vuoden ajan, josta viimeiset vajaat neljä vuotta OP Kodin palveluksessa.

Suojanen iloitsee urasiirrostaan. ”Yrittäjyys palkitussa Kiinteistömaailman ketjuyrityksessä ja mahdollisuus päästä osaksi näin upeaa työyhteisöä on mahdollisuus, jota ei voi jättää käyttämättä”, Suojanen kertoo.

Hotanen on myös tyytyväisinen Visan aloittaessa hänen yrittäjäkumppaninaan. ”Visan vahva kiinnostus myynnin valmentamiseen ja kohdemarkkinointimme jatkuvaan kehittämiseen tuovat tärkeän lisän tekemiseen”, Hotanen toteaa.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 15.6.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta