• Facebook
  • x
  • Linkedin

UUSI KOTIPIZZA-RAVINTOLA LAAJALAHDESSA BREDIKSESSÄ – YRITTÄJÄNÄ KOKENUT KOTIPIZZA-YRITTÄJÄ FIONA ALBRECHT

Espoon Laajalahteen avautui elokuussa uusi Kotipizza-ravintola. Yrittäjänä toimii Kotipizza-multiyrittäjä Fiona Albrecht, jolla on yhteensä neljä Kotipizza-ravintolaa Espoossa.

Valmistuttuaan media-assistentiksi Fiona Albrecht haki ensin oman alansa töitä ja laajensi myöhemmin hakuaan. Työnhaku tuotti tulosta ja vuonna 2011 hän aloitti työntekijänä Espoon Sellon ja Lippulaivan Kotipizza-ravintoloissa.

Albrecht piti työstään Kotipizzassa. Vuosien mittaan hän kiinnostui franchisingyrittäjyydestä ja päätti hakea Kotipizza-yrittäjäksi. Mahdollisuus aloittaa yrittäjänä tutussa Sellon ravintolassa aukeni vuonna 2016 ja Albrecht tarttui tilaisuuteen.

Vuotta myöhemmin Albrechtin Kotipizza-liiketoiminta laajeni hänen aloittaessaan Kotipizza-yrittäjänä myös jo entuudestaan tutussa Espoon Pikkulaivan Kotipizza-ravintolassa. Vuonna 2020 Albrechtin liiketoiminta laajeni kolmannella Kotipizza-ravintolalla, kun hän otti luotsattavakseen Espoon Niittykummun Kotipizzan.

Kotipizza-yrittäjyyteen tyytyväinen, kokenut yrittäjä halusi edelleen laajentaa yritystoimintaansa. 26.8.2021 Espooseen, retail park -alue Bredikseen avautui Albrechtin neljäs Kotipizza-ravintola. Kotipizza Bredis sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, aivan Turunväylän tuntumassa. ”Kotipizza Brediksen avaus on sujunut mukavasti ja se on saanut asiakkailta hyvän vastaanoton”, Albrecht iloitsee.


Laajalahti Bredis on multiyrittäjä Fiona Abrechtin neljäs Kotipizza-ravintola.

Franchise News 28.9.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta