• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Uusi Robert`S Coffee -kahvila avautui Oulun Ideaparkkiin – yrittäjinä Mari ja Kati Sihvonen

28.1.2023 avautui uusi Robert`s Coffee -kahvila Oulun Ideaparkkiin. Yrittäjinä toimivat kokeneet Robert`s Coffee -yrittäjät Mari ja Kati Sihvonen, joilla on entuudestaan Oulussa myös toinen Robert`s Coffee -kahvila.

Oululaisten yrittäjäsiskosten Mari ja Kati Sihvosen Kreema Oy avasi ensimmäisen Robert`s Coffee -kahvilan Oulun Isokadulle vuonna 2017. Sitä ennen Katille oli kertynyt Robert`s Coffee -kokemusta jo usealta vuodelta. Kati meni lukion jälkeen töihin Oulun Robert`s Coffee:hen vuonna 2010 työskennellen siellä neljän vuoden ajan. Töiden ohella Kati myös opiskeli valmistuen leipuri-kondiittoriksi vuonna 2013, jonka lisäksi hän on opiskellut myös tradenomiopintoja. Kati perusti oman leipomo-konditoriayrityksen vuonna 2015.

”Kiinnostuin Robert`s Coffee -yrittäjyydestä vuonna 2017. Siskoni Mari asui silloin Thaimaassa ja sain hänet houkuteltua muuttamaan Suomeen ja lähtemään kanssani Robert`s Coffee -yrittäjiksi.”, Kati muistelee.

Mari oli silloin asunut parin vuoden ajan Thaimaassa, jonne oli mennyt puolisonsa töiden perässä. Mari oli aikaisemmin, vuonna 2013 valmistunut lähihoitajaksi ja oli työskennellytkin hoitoalalla sekä Suomessa että Saksassa. Maria kuitenkin Mara-ala kiinnosti ja hän hyppäsi hoitoalalta hotelli- ja ravintolatyötekijäksi Thaimaassa asuessaan.

”Isosiskoni Kati pyöritti kotikaupungissaan Oulussa pientä leipomoa ja sain häneltä viestin: Tulkaa takaisin Suomeen ja avataan kahvila. Se viesti riitti herättämään kiinnostuksen muuttamaan Suomeen ja lähtemään Robert`s Coffee -yrittäjäksi. ”, Mari kertoo.

”Aloitimme Robert`s Coffee -yrittäjinä ensimmäisen kerran kesällä 2017 Oulun Isokadun kahvilassa ja nyt toinen Robert`s Coffee -kahvilamme avautui Oulun Ideaparkin ravintolamaailmaan 28.1.”, Mari ja Kati iloitsevat.

Franchise News 28.2.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta