Uusi Rolls avautui Rautalammille – yrittäjänä Heikki Pöyhönen

Loppuvuodesta 2023 Rautalammille avautui uusi Rolls-ravintola huoltamon yhteyteen. Yrittäjänä toimii huoltamon yrittäjä Heikki Pöyhönen.

Uudelle Rolls-yrittäjälle Heikki Pöyhöselle itselleen Rolls ei ollut ennestään tuttu, mutta tutustuttuaan Rollsin konseptiin tarkemmin hän vakuuttui sen sopivuudesta täydentämään huoltamonsa tarjontaa.

Pöyhönen uskoo siihen, että aina kannattaa kokeilla uusia asioita. ”Asiakkaat arvostavat sitä, että tuo aina välillä jotain uutta, kuten vaikkapa näitä hampurilaisia”, Pöyhönen toteaa.

Rautalammin Rolls avautui joulukuun lopulla 2023. ”Keittiön pinnat pistettiin uusiksi ja sinne hankittiin uudet laitteet. Sitten heti joulun jälkeen oli ensimmäinen koulutuspäivä ja seuraavana päivänä alettiin myydä”, Pöyhönen kuvailee uuden Rollsin vauhdikasta avausta.

Rautalammilla pitkään toimineella, sukupolvelta seuraavalle siirtyneellä liikenneasemalla uusi aluevaltaus, Rolls on otettu hyvin vastaan. Viereisestä koulusta vaeltaa nuoria herkuttelemaan ja myös perheet ovat arvostaneet kotimaisen hampurilaiskonseptin tarjontaa.

Myös henkilökunnan keskuudessa hampurilaiset on otettu hyvin vastaan, vaikka uudet asiat vaativatkin aina hieman harjoittelua. ”Totutellaan pikkuhiljaa, ei tässä ole mihinkään hoppu”, toteaa kokenut yrittäjä.