• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Uusi Rolls avautui Tikkurilaan - yrittäjinä Risto Ylikärppä ja Jani Valli

Vantaan Tikkurilaan, Teboil liikenneasemalle avattiin uusi Rolls syyskuun puolessa välissä. Yrittäjinä toimivat Risto Ylikärppä ja Jani Valli.

Risto Ylikärppä ja Jani Valli ovat toimineet kaksi vuotta Tikkurilan Teboilin huoltamoyrittäjinä. Syyskuun puolessa välissä kaksikko täydensi huoltamonsa tarjontaa ottaen Rollsin kotimaiset hampurilaiset sitä täydentämään.

”Ihan mukavasti on tullut lisää toimintaa iltoihin ja viikonloppuihin”, Ylikärppä kuvailee Rollsin saamaa vastaanottoa. ”Myös päivällä ja lounasaikaan burgerit tekevät kauppansa”, hän jatkaa.

Liikenneasemalla toimii Rollsin lisäksi myös lounasbuffet sekä Teboilin oma ruokakonsepti. Keittiöstä vastaavat ammattilaiskokit, jotka omaksuivat Rollsin herkkujen valmistuksen parissa päivässä.

Eniten vantaalaisille on ovat maistuneet Kingi kahdella pihvillä, Mama sekä perus tuplajuusto. Asiakaskunnassa on myös tapahtunut selvä muutos:

”Kyllä meillä nyt käy enemmän nuorta porukkaa sekä perheitä”, Ylikärppä kertoo.

Vaikka kotiinkuljetusmahdollisuus myös löytyy, aterioita myydään huomattavasti enemmän paikan päällä nautittaviksi. Siihen 50-asiakaspaikkainen liikenneasema tarjoaa mainiot puitteet.

Yhteistyö Rollsin kanssa on uuden yrittäjän mukaan sujunut helposti, onhan kyseessä pieni ja ihmisläheinen organisaatio.

”Itse yrittäjänä olen lisäksi ylpeä siitä, että Rollsissa kaikki on aina tuoretta. Emme valmista hampurilaisia lämpökaappeihin odottamaan, vaan teemme jokaisen aterian tilauksesta "juuri sinulle"”, Ylikärppä toteaa.

Franchise News 31.10.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta