Uusi Teerenpeli avattu Kuopiossa

Teerenpeli Yhtiöiden uusin ravintola on avautunut Kuopiossa. Uuden ravintolan kaksi kerrosta ja terassi pitävät sisällään reilut 200 asiakaspaikkaa.

Kuopion avaus huipentaa Teerenpelin juhlavuoden Teerenpeli

Yhtiöt on perustettu Lahdessa vuonna 1994 ja viettää parhaillaan 30-vuotisjuhlavuottaan. Perheyritys on kasvanut vuosien saatossa pitkäjänteisen työn tuloksena. “Vuodenvaihteen rekrytointiprosessi Kuopiossa herätti runsaasti kiinnostusta, ja saimme palkattua ammattitaitoisen ja innostuneen henkilökunnan. Toivomme toki, että kiinnostus uutta ravintolaa kohtaan jatkuu myös asiakkaiden osalta”, Teerenpeli Yhtiöiden ketjujohtaja Noora Kaakko toteaa.

Teerenpeli Yhtiöiden yrittäjät Anssi ja Marianne Pyysing kuvailevat Teerenpeliä helposti lähestyttäväksi suomalaiseksi seurusteluravintolaksi. Ilmapiiri on rento, ympäristö viihtyisä ja sijainti aina keskeinen.

Uusi Teerenpeli on vastaus kaupunkilaisten toiveeseen

Kiinteistön omistaa S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto. ”Kuopion Vihtorin kulmalle on jo pitkään toivottu lisää ravintolatoimintaa ja on hienoa, että pääsemme nyt vastaamaan kaupunkilaisille siihen toiveeseen. Olemme kiinteistönomistajana viime vuosina panostaneet merkittävästi Vihtorin kehittämiseen, ja Teerenpelin ravintolan avaus jatkaa tätä matkaa täydentäen mainiosti Vihtorin palveluvalikoimaa”, kertoo rahastonhoitaja Tiia Vuolle.