• Facebook
  • x
  • Linkedin

VILA-ketjun Vaasan myymälässä uutena yrittäjänä Annabella Kaski

Vaasassa, kauppakeskus Espenissä sijaitseva VILA-myymälä on saanut uuden yrittäjän, kun Annabella Kaski aloitti siellä yrittäjänä maaliskuussa 2022.

Vaasan VILA-yrittäjälle Annabella Kaskelle VILA on tuttu jo entuudestaan ja häneltä löytyykin monipuolisesti työkokemusta VILA:sta.

Kaski on työskennellyt aikaisemmin sekä Porin että Vaasan VILA-myymälöissä. Ennen kauppakeskus Espeniä Vaasan VILA-myymälä sijaitsi kauppakeskus Rewellissä, jossa Kaski toimi myymäläpäällikkönä. Lisäksi Kaski on työskennellyt neljän VILA-myymälän markkinointivastaavana.

”Työskennellessäni Vaasan edellisen, kauppakeskus Rewellissä sijaitsevan VILAn liikkeen esimiehenä, mietin usein, mitä tekisin, jos liike olisi minun. Nyt minulle tuli mahdollisuus oman liikkeen avaamiseen. Koronasta huolimatta halusin kokeilla yrittäjyyttä, erityisesti Vaasassa”, kertoo Porista Vaasaan vuonna 2018 muuttanut Kaski.


Kuvassa keskellä VILA-yrittäjä Annabella Kaski, vasemmalla Ninni Haikonen ja oikealla Alina Aro.

Kasken mukaan ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet liikkeellä hyvin. ”Tämä Espen on tosi kiva, trendikäs kauppakeskus. On ilo huomata, että vanhat, jo Rewell-kauppakeskuksessa asioineet asiakkaamme ovat löytäneet myös tänne”, Kaski iloitsee.

Franchise News 7.6.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta