Vuoden Kotipizza-yrittäjät pyörittävät Suomen suurinta Kotipizzaa Rovaniemellä

Kotipizza-ketju palkitsi franchiseyrittäjät Vesa ja Sirpa Säkkisen vuoden yrittäjinä Suomen Franchising-Yhdistyksen Franny Awards -tilaisuudessa. Yrittäjät palkittiin ansiokkaasta yrittäjäurastaan sekä erinomaisesta myynnin kasvusta.

Kuvassa Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen ja Kotipizzan liiketoimintajohtaja Kosti Talala. Lisäksi iloitsemassa voitosta ovat yrittäjät Vesa ja Sirpa Säkkinen.

Yrittäjäpariskunta Vesa ja Sirpa Säkkinen ovat Kotipizza-ketjun pitkäaikaisia yrittäjiä, jotka ovat johtaneet Suomen asiakaspaikoiltaan suurinta Kotipizza-ravintolaa suunnitemallisesti, samalla kasvattaen ravintolamyyntiään tasaiseen tahtiin. Myös asiakastyytyväisyys
kaksikon ravintolassa on ollut erinomaisella tasolla.

Yrittäjäpariskunnan Kotipizza-ura alkoi jo 1990-luvun alussa, ja molemmilla onkin jo takana yli 30 antoisaa vuotta Kotipizza-yrittäjinä. Tällä hetkellä Säkkiset toimivat yrittäjinä Rovaniemen Pohjolankadun Kotipizza-ravintolassa ja ovat siirtämässä ravintolatoimintaa nuoremmalle sukupolvelle. Pariskunnan intohimo ruokaan ja maailman parhaaseen pizzaan ei ole kadonnut pitkän uran varrella, vaan heidän kokemuksensa ääni kuuluu edelleen vahvasti ketjun kehitystyössä. Ketju on palkinnut Säkkiset myös aikaisemmin muun muassa myynnin kehittämisestä.

’’Vesa ja Sirpa ovat pitkän linjan yrittäjiä ja suunnannäyttäjiä, joista Kotipizza voi olla ylpeä. He ovat esimerkillään kannustaneet muita alueensa yrittäjiä sekä inspiroineet yhteisöämme kasvamaan ja kehittymään. Säkkiset ovat johtaneet yritystään onnistuneesti ja samalla kasvattaneet liiketoimintaansa’’, kertoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen.

Kotipizza-ketju palkitsi Vuoden Kotipizza-yrittäjät 2023 Suomen Franchising-Yhdistyksen järjestämässä Franny Awards -tilaisuudessa Helsingissä perjantaina 22.3. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa franchiseyritykset palkitsevat ketjuyrittäjiään.

Kotipizza-ketjun jokaisen yksittäisen ravintolan menestys lähtee aina franchiseyrittäjästä ja huippuunsa hiotusta asiakaskokemuksesta. Kaikki Suomen yli 300 Kotipizza-ravintolaa tarjoavat asiakkailleen käsin leivottuja ja laadukkaista, vastuullisista sekä valtaosin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja makuelämyksiä.