Ylöjärven ensimmäisen McDonald’sin yrittäjänä Hannu Wiinikainen

Ylöjärven kauppakeskus Eloon aukeaa uusi Mäkkäri keskiviikkona 28.8.2024 kello 7.00. Ravintolan yrittäjänä aloittaa Hannu Wiinikainen. Wiinikainen toimii jo nyt yrittäjänä kuudessa muussa Tampereen seudulla sijaitsevassa Mäkkärissä ja työllistää ravintoloissaan noin 500 henkilöä.

Ylöjärven ensimmäinen McDonald’s-ravintola avataan valtatie 3:n ja Uuden-Kuruntien risteyksessä sijaitsevaan kauppakeskus Eloon osoitteeseen Elotie 1. Autokaistalliseen Mäkkäriin tulee oma sisäänkäynti sekä suora yhteys kauppakeskukseen. Ravintolassa on pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit ja sisäleikkipaikka.

Vuonna 2011 McDonald’s-yrittäjänä aloittanut Wiinikainen toimii McDonald’s-yrittäjänä myös Tampereen Hämeenkadun, Kaukajärven, Lahdesjärven, Lielahden ja Jäähovin ravintoloissa. Lisäksi Nokian Viholan ravintola on Wiinikaisen omistuksessa. Ennen Tampereelle siirtymistään Wiinikaisella oli McDonald’s-ravintoloita Helsingissä.

”On hienoa, että voimme avata McDonald’s-ravintolan palvelemaan Ylöjärven alueella asuvia ja työskenteleviä. Hannu Wiinikainen ja hänen osaava tiiminsä varmistavat, että ketjumme vahva kasvu Tampereen seudulla jatkuu menestyksekkäästi”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson kommentoi uuden ravintolan avaamista.