yrittäjä tapio alanko lähtee luotsaamaan uutta tampereen SOCIAL BURGERJOINT -RAVINTOLAa

Social Burgerjoint -hampurilaisketju avaa huhtikuun
lopussa ravintolan Tampereelle. Ravintolaa lähtee luotsaamaan yrittäjä Tapio
Alanko. 
Jatkossa
palkitun burgeriravintolayhteisö Social Burgerjointin burgereita saa myös
Tampereella, kun ketju avaa ravintolan Hämeenkatu 14:ssa huhtikuun lopussa.
Tampereen Social Burgerjoint -ravintolassa yrittäjänä aloittaa Tapio
Alanko.
Nykyään tamperelainen, Porista kotoisin oleva Alanko
työskenteli ennen yrittäjäksi ryhtymistä yli 30 vuotta pakkausteollisuudessa erilaisissa
tehtävissä. Alanko kuvaa itseään intohimoiseksi ruuanlaiton harrastajaksi,
jossa hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat hampurilaiset, pizzat,
savustettu liha sekä oluenvalmistus. Harrastusmielessä hän onkin pyörittänyt
parin kesän ajan kavereidensa kanssa Tampereella Tammelantorilla
”Puruveden Muikku”-ravintolaa.
Yrittäjäperheen
lapsena Alanko on aina haaveillut omasta yrityksestä. Vuonna 1987 Kotipizza -ravintolan perustaminen Poriin oli lähellä, mutta lopulta valmiuksia sen
toteuttamiseen ei ollut. Alanko sanoo, että nyt elämäntilanne on kuitenkin
sellainen, että yrittäjäksi ryhtyminen oli mahdollista ja hän päätti tarttua
tilaisuuteen. Lisäksi franchisingyrittäminen alensi huomattavasti hänen
kynnystään aloittaa vaativa ravintolabusiness.
Alanko
uskoo Social Burgerjointin konseptiin sanoen: ”Hampurilaisia olen päässyt
maistelemaan jonkin verran ympäri maailmaa ja Social Burgerjointin
hampurilaiskonsepti on yksinkertaisuudessaan loistava. On ollut myös mahtava
tutustua porukkaan tämän ”Social Burgerjointin” takana. Alan
ymmärtämään pikkuhiljaa miksi tämä burgeri on paras. Tampere tunnetaan
”siipipääkaupunkina”, mutta haluan tarjota tamperelaisille
mahdollisuuden nauttia myös Euroopan parhaita burgereita.”