• Facebook
  • x
  • Linkedin

BÄR BAR -KETJU KASVAA - UUSIN TOIMIPISTE TAMPEREELLA

Suomalaista superfoodia hyödyntävä ketju Bär Bar avasi ensimmäisen franchisingyrittäjien vetämän toimipisteensä Tampereelle. Yrittäjinä toimivat Christina Eljaala ja Duncan McFarlane.


Bär Bar on suomalaiseen superfoodiin keskittyvä smoothie- ja sandwichbaariketju, joka valmistaa ja myy tuotteita kotimaisista marjoista ja kaurasta. Ensimmäinen Bär Barin smoothie- ja sandwichbaari avautui Helsingin keskustassa vuonna 2018. Koronasta huolimatta ketju onnistui kasvattamaan toimipisteidensä myyntiä 25% edelliseen vuoteen verrattuna. Myös tänä vuonna sama suunta jatkuu ja kasvuvauhti on jälleen yli 25%.

Ketjun ensimmäiset franchisingyrittäjät aloittivat avaten Bär Barin smoothie- ja sandwichbaarin Tampereelle huhtikuussa aprillipäivänä. Franchisingyrittäjinä aloittivat Christina Eljaala ja Duncan McFarlane. Sekä Eljaalalla että McFalanella on kummallakin aiempaa kokemusta ketjumaisessa ravintolakonseptissa toimimisesta.

Bär Barin toimitusjohtaja Petri Vilpponen kertoo ketjun ensimmäisen franchisingvetoisen toimipisteen lähteneen hyvin käyntiin. ” Heti ensimmäisenä toimintakuukautenaan Tampereen toimipiste pääsi pitkän aikavälin tavoitetasoon.”, Vilpponen iloitsee.


”Haemme vahvaa kasvua ja tavoitteenamme on avata tänä vuonna kahdesta kolmeen uutta franchisingvetoista toimipistettä. Etsimme aktiivisesti uusia toimipisteitä ja yrittäjiä Etelä- ja Keski-Suomesta. Tampereen onnistumisen jälkeen on helppo uskoa tulevien pisteiden menestykseen.”, Vilpponen kertoo.

Franchise News 23.6.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta