Hannu Wiinikainen Tampereen Lahdesjärven ja Ylöjärven uusien McDonald’s-ravintoloiden yrittäjäksi

McDonald’s avaa kesällä 2024 kaksi uutta ravintolaa Tampereen seudulle, ja niiden yrittäjänä aloittaa Hannu Wiinikainen. Wiinikainen toimii jo nyt yrittäjänä viidessä Tampereen seudulla sijaitsevassa Mäkkärissä.

Hannu Wiinikainen on ollut McDonald’s-yrittäjä vuodesta 2011. Tampereella hänellä on ollut McDonald’s-ravintoloita vuodesta 2018, ja hän toimii myös Nokian Mäkkärin yrittäjänä. Ennen Tampereelle siirtymistään Wiinikaisella oli McDonald’s-ravintoloita Helsingissä.
”Organisaatiomme laajentuminen tuo henkilöstöllemme hienoja mahdollisuuksia myös työuralla etenemiseen. Meillä onkin iso joukko ihmisiä siirtymässä vastuullisempiin tehtäviin. On mahtava tunne, kun saa läheltä seurata monen uran kehitystä aitiopaikalta”, Wiinikainen sanoo.

Wiinikaisen uusin McDonald’s-ravintola avattiin Tampereen Kaukajärvelle vuodenvaihteessa.
”Olen erittäin iloinen, että saamme Ylöjärven ja Lahdesjärven uusiin ravintoloihimme Hannu Wiinikaisen kaltaisen erittäin kokeneen McDonald’s-yrittäjän, jolla on erinomainen paikallistuntemus. McDonald’silla on vahvat perinteet Tampereella, avattiinhan Suomen ensimmäinen Mäkkäri nimenomaan sinne 40 vuotta sitten”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

Ylöjärven ja Lahdesjärven McDonald’s-ravintolat avataan kesällä

Kesällä 2024 Ylöjärvelle avattava Mäkkäri sijaitsee kauppakeskus Elossa. Autokaistalliseen Mäkkäriin tulee oma sisäänkäynti sekä suora yhteys myös kauppakeskukseen. Ylöjärven Mäkkäriin tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja autokaista. Kauppakeskus Elo sijaitsee valtatie 3:n ja Uuden-Kuruntien risteyksessä osoitteessa Elotie 1.

Niin ikään kesän 2024 aikana Lahdesjärvelle avattava ravintola rakennetaan E12-valtatien lähellä sijaitsevalle Lahdesjärven retail park -alueelle. Ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Sen yhteyteen avataan myös sähköautojen latauspiste.