Uusi yrittäjä Senior Shopin vaatekauppaketjuun

Jaana Lindroos aloittaa Senior Shopin yrittäjänä Länsi-Uusimaan alueella avoimin mielin ja innokkaasti odottaen, mitä kaikkea mielenkiintoista tulevaisuus tuokaan tullessaan. Jaanan kokemukset asiakaspalvelussa ja myynnissä antavat hyvää taustaa kauppiastyölle. Tässä Jaanan ajatuksia menneestä ja tulevasta.

Senior Shopin vaatevalikoimaa.

Mitä asioita tähänastinen elämäsi pitää sisällään?

Takana pitkä ura media-alalla. Olen päässyt aitiopaikalta seuraamaan media-alan kehitystä 90-luvulta lähtien. Työ ollut mielenkiintoista ja palkitsevaa. Olen luonteeltani positiivinen, idearikas ja yrittäjähenkinen sekä helposti lähestyttävä. Asun Vantaalla mieheni kanssa. Lapset ovat jo aikuisia.

Mikä inspiroi sinua siirtymään uusiin haasteisiin juuri nyt?

Kun kuulin vapautuvasta Senior Shopin yrittäjäpaikasta, kiinnostuin heti. Aika oli oikea aivan erilaiseen tekemiseen. Päätös oli helppo. Ennakkotilaukset saatiin tehtyä kevään aikana ja aloitan kiertämään myyntialueellani tulevan syksyn malliston kanssa.

Mitkä tekijät vahvistivat päätöstäsi liittyä työskentelemään Senior Shopin brändin kanssa?

Senior Shopin konsepti vakuutti minut ja tietenkin merkittävää on, että tuotteista löytyy mukavia ja laadukkaita vaatteita ja asusteita arkeen ja juhlavampiin tilaisuuksiin.

Kuinka aiemmat työtehtäväsi valmistavat sinua kohtaamaan uudet haasteet?

Yrittäjyys on minulle tuttua, olenhan hoitanut perheemme yrityksen reskontraa jo vuosia.
Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat minulle myös erittäin tuttua jo entuudestaan.
Odotankin innolla uusia kohtaamisia tulevien asiakkaitteni kanssa.

Miten palvelukonsepti sinun mielestäsi vastaa tämän hetken asiakastarpeisiin?

Senior Shopin liikkuva vaatekauppa tuo varmasti iloa monelle, eritoten kun kivijalkamyymälöitä katoaa katukuvasta monilla paikkakunnilla. Tuomme lähipalveluna laatutuotteet asiakkaan luo.