• Facebook
  • x
  • Linkedin

HUOMENTA-KETJU KASVAA – UUDET YRITTÄJÄT ALOITTAVAT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Uusina Huomenta -yrittäjinä aloittavat Granit Muhaxeri sekä veljekset Jaree ja Sabee Junbah.

Pääkaupunkiseudun uudet Huomenta-yrittäjät ovat Sabee Junbah (kuvassa vasemmalla), Jaree Junbah (keskellä) sekä Granit Muhaxeri (oikealla).

Sabee ja Jaree Junbah ehtivät toimia pitkään yrittäjinä jo ennen Huomenta-yrittäjyyttä. Lisäksi veljeksiltä löytyy myös työkokemusta siivousalalta. ”Vuodesta 2016 olemme tehneet yrityksemme kautta mm. logistiikkaan, siivoukseen ja autojen hoitoon liittyviä töitä”, Sabee sanoo.

Yrittäjyydessä erityisesti heitä kiinnostaa se, että voi loistaa tekemällä työtä itseä varten, mutta myös antaa muille.

”Yrittäjänä koen, että voin auttaa yhteiskuntaa monipuolisesti. Menestymällä pystyn tarjoamaan töitä ja maksamaan yhteiskunnalle takaisin siitä, mitä he ovat antaneet minulle”, Sabee kertooSelkeänä tavoitteena heillä on kasvaa ja kehittää omaa toimintaa. ”Meillä aloittaa heti yksi työntekijä ja yksi alihankkija”, Sabee lisää.

Granit Muhaxeri aloittaa ensimmäistä kertaa yrittäjänä. Vaikka aikaisempaa kokemusta yrittäjyydestä ei ole, Granit ei anna sen haitata. ”Minulta löytyy aikaisemmista työtehtävistä paljon asiakaspalvelukokemusta, jota pystyn hyödyntämään näissä tehtävissä”, Granit kertoo.

Sabee ja Jaree olivat perehtyneet eri franchisingketjuihin ennen kuin lähtivät Huomenta-yrittäjiksi. Päätös Huomenta-yrittäjyyteen ryhtymisestä oli lopulta helppo heille kaikille. ”Huomenta-ketjussa saan ketjulta tuen ja koen, että minua yrittäjänä kuunnellaan ja mielipidettäni arvostetaan.”, Sabee sanoo.

Granitin päätökseen myötävaikutti myös se, että hän on seurannut vierestä kaveriansa, joka on toiminut yrittäjänä. ”Hänen kokemuksensa rohkaisivat minua, että voin pärjätä yrittäjänä. Kaverini ja muut ketjun henkilöt pystyvät tukemaan minua yrittäjyyden aikana kohti menestystä”, Granit toteaa.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 21.6.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta