Instrumentarium-ketju palkitsi vuoden 2023 franchisingyrittäjinä Leena Torvisen ja Sanna Tammelanderin

Instru Optiikka Oy palkitsi kesäkuussa 2024 pidetyillä Franchising-yrittäjäpäivillä vuoden 2023 franchisingyrittäjiksi Ajankulma Oy:n yrittäjät Leena Torvisen ja Sanna Tammelanderin. Heidän Instrumentarium-myymälänsä palvelevat Kuhmossa, Sotkamossa ja Suomussalmella.

Kuvassa Instru Optiikka Oy:n myyntipäällikkö Joni Merikanto sekä Ajankulma Oy:n
Instrumentarium liikkeenharjoittajat Sanna Tammelander ja Leena Torvinen.

Vuoden 2023 franchisingyrittäjinä palkitut yrittäjät Leena Torvinen ja Sanna Tammelander ovat tehneet Ajankulma Oy:n
Instrumentarium-liikkeenharjoittajina ansiokasta työtä Kainuun alueella yli kolmentoista vuoden ajan. Heidän myymälänsä toimivat Kuhmossa Kainuuntie 87:ssa, Sotkamossa Kainuuntie 24:ssa ja Suomussalmella Kauppakatu 1:ssa. Torvisen ja Tammelanderin myymälät työllistävät yhteensä kahdeksan vakituista työntekijää.

Vuoden yrittäjän valintakriteereinä Ajankulma Oy:n myymälät täyttävät Instrumentarium-ketjun korkeat laatuvaatimukset niin valikoimien laajuudessa, toimitusten luotettavuudessa, henkilökunnan jatkuvassa kouluttautumisessa kuin erittäin korkeassa asiakastyytyväisyydessä. Vuoden yrittäjien Instrumentarium-myymälät ovat nykyaikaisia laadukkaan palvelun optikkoliikkeitä, joissa kaikissa on tarjolla sekä optikon että silmälääkärin palvelut.

Instru Optiikka Oy on osa kansainvälistä EssilorLuxottica-konsernia, joka toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä sekä Virossa Instrumentarium-brändillä.  Suomessa myymälöitä on yhteensä 235 ja Virossa 29, ja yhteensä Instru Optiikka työllistää noin 1000 henkilöä.