Kultapalat perhepäivähoitoketju laajentui Etelä-Pohjanmaalle

Suomen varhaiskasvatusalalle tullut perhepäivähoitoketju Kultapalat on avannut uuden hoitopaikan Seinäjoelle. Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitseva hoitopaikka on ketjun 30. toimipaikka Suomessa. 

Seinäjoen Kultapalat-yrittäjä toimii Julia Arola.  Hän käy työnsä ohella Kultapalat-opintopolkua. Valmistuttuaan Julia saa kasvatusalan ammattitutkinnon.

Pienelle lapselle on tärkeää, että hän saa kasvaa pienessä ryhmässä. Kultapalojen jokaisessa hoitopaikassa onkin vain neljä hoitolasta, jonka ansiosta he voivat kohdata ja huomioida jokaisen lapsen tarpeet yksilöllisesti. Hoitopaikassa eli Julian kotona hoitolapset saavat ketjun arvojen mukaisesti päivittäistä monipuolista liikuntaa ja ulkoilua, terveellistä ja maukasta kotiruokaa sekä satuhetkiä. ”Tärkeintä on turvallinen oppimisympäristö ja saan antaa hyvät elämän eväät lapsille”, Julia kertoo.

”Kultapalat ketjun laajentumisen perään on kyselty Pohjanmaan alueelta. Olemme iloisia, että pääsemme vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja avaamaan ensimmäisen hoitopaikan Seinäjoelle juuri Julian vetämänä. Syksyllä avaamme kymmeniä hoitopaikkoja ja uusia paikkakuntia avautuu myös mm. Lohjalle, Hämeenlinnaan ja Orimattilaan. Meidän tahtotilamme on saada lapset pieniin oppimisympäristöihin.”, Kultapalat-ketjujohtaja ja perustaja Jenny Salo kertoo.

Kultapalat on perhepäivähoitoketju, joka toimii franchising periaatteella. Yhtiö valittiin yleisöäänestyksellä Franchising news day tapahtumassa vuoden nuori franchising-ketju 2023. Yhtiö on lähtöisin Porvoosta ja perustettu vuonna 2020. Hoidossa on syksyllä yli 100 hoitolasta.