Kajaanin Kiinteistömaailmassa uusina yrittäjinä Isa Kihlström-Liuski ja Jaakko Tanskanen

Kiinteistömaailma Kajaanin uusina yrittäjinä ovat aloittaneet Isa Kihlström-Liuski ja Jaakko Tanskanen. Samassa yhteydessä Kajaanin asuntomyymälä on muuttanut uuteen osoitteeseen Välikatu 15.

Kiinteistömaailman uutena yrittäjänä aloittanut Isa Kihlström-Liuski tuntee Kajaanin asunto- ja kiinteistökaupan perin juurin kymmenen vuoden ja useiden satojen kauppojen kokemuksella. Hänen yrittäjäkumppaninsa Jaakko Tanskanen on niin ikään aikaisemmin työskennellyt Kajaanissa, mutta keskittynyt viime vuodet Sotkamon asunto- ja kiinteistökauppaan. Jatkossa kaksikolla on kaksi asuntomyymälää, toinen Kajaanissa ja toinen Sotkamossa.

”Kajaanin pitkäaikaisten yrittäjien Taimi ja Jarmo Kyllösen luopuessa liiketoimintakaupan myötä Kiinteistömaailma-yrittäjyydestä avautui tällainen mahdollisuus, johon halusimme tarttua”, uudet yrittäjät toteavat.

”Vahva paikallistuntemus, hyvät verkostot ja rakkaus kaupunkiin sekä yhteismyynti muidenkin paikkakuntien Kiinteistömaailman asuntomyymälöiden kanssa ovat etumme, joilla asuntokauppaa voidaan tehdä mahdollisimman tehokkaasti”, Kihlström-Liuski toteaa.

Yrittäjävaihdoksen myötä Kajaanin asuntomyymälä muutti uusiin liiketiloihin osoitteeseen Välikatu 15.