• Facebook
  • x
  • Linkedin

KIINTEISTÖMAAILMA-KETJUN HYVINKÄÄN YRITTÄJÄKAARTI VAHVISTUI

Hyvinkään Kiinteistömaailmassa aloitti vuoden vaihteessa uusina yrittäjinä Sari Honkalehto ja Jani Kesälä. Heidän kanssaan kolmantena yrittäjänä jatkaa Mervi Paakkala.

Kiinteistömaailma Hyvinkään (Asuntoahjo Uusimaa Oy) yrittäjäkaarti uudistuu vuodenvaihteessa, kun pitkään pohjoisen Uudenmaan asuntokaupassa vaikuttanut yrittäjä Antti Vihavainen on siirtymässä vähitellen eläkkeelle. Kiinteistömaailma Hyvinkään uusina yrittäjinä aloittivat Sari Honkalehto ja Jani Kesälä. Heidän kanssaan kolmantena yrittäjänä jatkaa Mervi Paakkala. 

Kiinteistömaailman yrittäjäkaartiin kuuluvat Sari Honkalehto ja Jani Kesälä sekä Mervi Paakkala.

Kiinteistömaailma Hyvinkään uudet yrittäjät Honkalehto ja Kesälä tuntevat hyvin paikkakunnan asuntomarkkinan ja sen erityispiirteet: molemmat ovat työskennelleet useamman vuoden ajan kiinteistönvälittäjinä. Kesälällä on kokemusta Hyvinkään asunto- ja kiinteistökaupasta vuodesta 2017, josta viimeiset lähes neljä vuotta nimenomaan Kiinteistömaailmassa kiinteistönvälittäjänä. Erilaisissa osto-, myynti- ja myynninjohtotehtävissä Kesälä on työskennellyt koko tämän vuosituhannen ajan.

Honkalehto puolestaan on toiminut vuodesta 1993 yrittäjänä mm. tapahtuma-, terveys- ja liikunta-alan esimiestehtävissä, joista hän siirtyi kiinteistönvälitykseen sisustussuunnittelijaopintojen kautta vuonna 2018. ”Meillä on koossa kolmikko, jolla on työn ytimen eli kiinteistönvälityksen lisäksi kokemusta ja kiinnostusta kotien menestyksekkäässä myynnissä tarvittavista muista taidoista kuten markkinoinnista ja stailauksesta”, Paakkala, Honkalehto ja Kesälä toteavat.

Välitystyöstä pikkuhiljaa luopuvalta Antti Vihavaiselta puolestaan jäävät uudelle kokoonpanolle yli kolmen vuosikymmenen ajan rakennetut yhteistyökumppaniverkostot, joita halutaan edelleen vaalia. ”Jätän yrittäjätehtävät hyvillä mielin uudelle kolmikolle. Jatkan vielä kevään ajan Kiinteistömaailmassa kiinteistönvälittäjänä samalla auttaen uuden yrityksen alkuun lähtöä”, Vihavainen kommentoi.

”Pian kaksi vuotta jatkunut korona-aika on vaikuttanut myös asuntokauppaan ja ylipäätään siihen, mitä ihmiset haluavat kodiltaan. Esimerkiksi etätyössä tarvittavia ”lisähuoneita” kysytään ihan eri tavalla kuin aikaisemmin, ja kaikkineen asumisväljyys niin sisällä kuin omalla pihallakin ovat kokeneet merkittävän arvostuksen nousun. Hyvinkää hyvien kulkuyhteyksien varrella on erittäin kiinnostava alue tilavampaa asumisympäristöä kaipaaville, myös muualta Uudeltamaalta tuleville”, sanovat uudet yrittäjät.

Franchise News 14.1.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta