Kiinteistömaailma Raaseporissa uusi yrittäjä – Pamela Hannula siirtyi myymäläpäälliköstä yrittäjäksi

Kiinteistömaailma Raaseporin yrittäjä vaihtui kesä-heinäkuun taitteessa. Aiemmin Raaseporin Kiinteistömaailman omistaneet Päivi ja Hannu Salo myivät liiketoiminnan vuoden 2021 keväästä Kiinteistömaailma Raaseporin myymäläpäällikkönä toimineelle Pamela Hannulalle.

Ennen Kiinteistömaailma-yrittäjyyttä Pamela Hannulalle oli kertynyt yrittäjäkokemusta kahdenkymmenen vuoden ajalta palveluliiketoiminnasta. Hän oli yrittäjänä kotipalvelualan siivousyrityksessä, joka työllisti parikymmentä ihmistä sekä lääketeknikkona apteekissa. Koulutukseltaan Hannula on farmanomi, merkonomi ja laillistettu kiinteistönvälittäjä.

Kiinteistönvälityksen pariin hän siirtyi vajaa viisi vuotta sitten, toimien ensin pienen paikallisen välitysliikkeen palvelukseen. Keväästä 2021, eli aivan Kiinteistömaailma Raaseporin perustamisesta alkaen, Hannula on toiminut Kiinteistömaailma Raaseporin myymäläpäällikkönä.

”Suhtauduin aluksi jopa hiukan epäilevästi isoihin välitysketjuihin, mutta nämä viime vuodet Kiinteistömaailmassa ovat osoittaneet, että isomman valtakunnallisen välittäjäyhteisön jäsenenä pystyn tarjoamaan asiakkaalle enemmän. Ketju järjestää koulutusta ja pitää ajan tasalla juridisista muutoksista, ja tunnettu brändi herättää luottamusta sekä myyjissä että ostajissa”, Hannula toteaa.

Paikallisena raaseporilaisena alue ja sen ihmiset ovat Hannulalle tuttuja. ”Kun tuli mahdolliseksi vaihtaa roolia myymäläpäälliköstä yrittäjäksi, tartun siihen mieluusti”, Hannula toteaa.

Roolimuutoksen kynnyksellä hän korostaa puolisonsa Samin roolia. ”Jo aikaisemman yrittäjätaipaleeni aikana sparrailin mielelläni asioita myös kotona. Myös nyt puoliso kannusti astumaan välittäjätyössä uuteen vaiheeseen”, Hannula mainitsee.

”Olen vastuunkantaja, joka ei pelkää haasteellisia tehtäviä. Kiinteistövälittäjän työssä vastuuta ja haastetta riittää ja siksi se on minulle unelma-ammatti. Rakastan myös asiakaspalvelua ja pidän yllä vahvoja asiakassuhteita. Asiakkaiden luottamus on minulle sydämen asia.”, Hannula toteaa.

”Kiinteistönvälittäjän työ on sanalla sanoen mahtavaa. Pääsee auttamaan ihmisiä elämäntilanteissa, joihin liittyy isoja muutoksia. Monipuolisuudessaan välitystyötä ei voita mikään.”, Hannula tiivistää.