Klaukkalan Rollsissa uutena yrittäjänä Aleksander Ulanov

Rolls -ketju sai uuden yrittäjän, kun Aleksander Ulanov avasi huoltamon yhteyteen Klaukkalaan uuden Rolls-ravintolan.

”Yrittäjäksi ryhtyminen on kyllä parhaita valintoja, mitä olen elämässäni tehnyt”, toteaa Klaukkalan Rollsin uusi yrittäjä Aleksander Ulanov.

21-vuotias Ulanov työskenteli aikaisemmin ICT-asentajana. Saatuaan yllättäen mahdollisuuden avata oma huoltamo Klaukkalaan, osoitteeseen Ropakkotie 2, hän tarttui tilaisuuteen. Pian huoltamon avauksen jälkeen huoltamon yhteyteen avautui myös Rolls-ravintola. Nyt yrittäjyyttä on takana jo useampi kuukausi.

”Rolls tuli meille kolme päivää sen jälkeen, kun huoltoasema oli avattu. Kouluttajan kanssa käytiin kaikki läpi ja nyt olemme vaan paiskittu hommia. Rolls on selvästi tosi suosittu ja sitä on kaivattu takaisin tänne. Porukka haluaa tulla syömään vanhoja suosikkejaan”, Ulanov kertoo iloiten.

Nuoresta iästään huolimatta Ulanov tietää, millaisia haasteita yrittäjä voi elämässään kohdata, sillä hänen isänsä pitkän linjan yrittäjä. ”Olen oppinut hänen ansiostaan kaiken mahdollisen yrittämisestä, joten en usko, että mikään enää pääsee yllättämään”, Ulanov toteaa.

Ulanovilla on ollut alusta alkaen apunaan neljä työntekijää, ja hyvä niin, sillä asiakkaita on 30-paikkaisessa ravintolassa riittänyt. ”En yhtään ihmettele Rollsin suosiota. Tämä on tosi kilpailukykyinen konsepti ja itsekin tykkään Rollsin hampurilaisista. Etenkin kingi neljällä pihvillä maistuu minulle”, Ulanov toteaa.

Tällä hetkellä asiakaskunnassa näkyy eniten perheitä ja työmiehiä, mutta Ulanov toivoo, että pian käyttöön tulevan Woltin myötä myös nuoriso löytäisi Rollsin herkut. ”Nyt keskitytään vaan siihen, että saadaan homma pyörimään rutiinilla ja sitten mietitään, millaisia tapahtumia ja markkinointipanostuksia keksitään”, nuori yrittäjä toteaa.