Taloasema vahvistaa ketjuohjauksen organisaatiota

Taloasema-ketjun ketjukoordinaattoriksi on nimitetty Katariina Kangas ja markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaksi Elina Härkönen.

Katariina Kangas ketjukoordinaattoriksi

Taloaseman ketjukoordinaattoriksi on nimitetty Katariina Kangas 1. helmikuuta lähtien. Kangas siirtyy tehtävään talon sisällä ketjuohjauksen assistentin tehtävästä. Kankaalla on monipuolinen osaaminen kiinteistöalasta, myynnistä, tapahtumatuotannoista ja asiakasymmäryksestä.

Elina Härkönen markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaksi

Taloaseman markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaksi on nimitetty Elina Härkönen 1. helmikuuta lähtien. Härkönen on aiemmin työskennellyt Taloasemalla markkinointiassistenttina. Härkösellä on jo useamman vuoden menestyksekäs kokemus isännöintipalveluiden myynnistä ja markkinoinnista.

”Olemme iloisia näistä kahdesta taitavasta ammattilaisesta, joiden osaaminen ja persoonat täydentävät upeasti organisaatiotamme ja vievät meitä kohti tavoitteitamme”, kommentoi Taloasema Oy:n toimitusjohtaja Mira-Monica Anttila.

Taloasema-ketju tarjoaa isännöintipalveluita kaikenkokoisille taloyhtiöille, vuokrataloille ja liikekiinteistöille. Taloasema-yrityksiä on yli 30 paikkakunnalla, yrittäjiä on yli 40. Uusia yrittäjiä ja asiakkaita haetaan koko ajan. Taloasema-yritysten yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 10 miljoonaa euroa vuonna 2023. Taloasema-ketju on ISA-auktorisoitu ja Taloasemalle on myönnetty Avainlippu-tunnus.