• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kokeneen McDonald’s -yrittäjän Vesa Särkän organisaatio laajenee

Yrittäjävaihdoksen myötä kokenut McDonald’s -yrittäjä Vesa Särkkä saa luotsattavakseen myös Mikkelin ja Varkauden McDonald’s-ravintolat 1.3.2022.

McDonald’s-yrittäjänä vuodesta 2014 asti toiminut Vesa Särkkä ottaa luotsattavakseen Mikkelin ja Varkauden McDonald’s-ravintolat. Neljännesvuosisadan McDonald’s-yrittäjänä toimineen Hannu Summasen ravintolat siirtyvät Vesa Särkän omistukseen tiistaina 1.3.2022. Ravintoloiden henkilökunta siirtyy uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.


Kuvassa vasemmalla Hannu Summanen ja oikealla Vesa Särkkä.

”On hienoa päästä laajentamaan liiketoimintamme myös Mikkeliin ja Varkauteen. Olen aina nauttinut erityisesti McDonald’sin tiimihengestä, ja odotan innolla, että pääsen kunnolla tutustumaan myös näiden ravintoloiden työntekijöihin ja työskentelemään yhdessä heidän kanssaan”, Särkkä sanoo.

Hannu Summanen muistelee vuosiaan McDonald’s-yrittäjänä kiitollisuudella. ”Se, että olen saanut tehdä töitä yhdelle maailman johtavista brändeistä upeiden työntekijöiden kanssa, on tehnyt tästä matkasta huikean”,  Summanen sanoo.

Ravintolakaupan jälkeen Vesa Särkkä omistaa yhteensä kuusi McDonald’s-ravintolaa. Mikkelin ja Varkauden McDonald’s-ravintoloiden lisäksi hän omistaa Kouvolan, Lappeenrannan, Imatran ja Kotkan ravintolat. Särkän ravintolat työllistävät yhteensä 230 henkilöä, ja jokaiseen ravintolaan palkataan ensi kesäksi noin 10 kesätyöntekijää.

Franchise News 28.2.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta