• Facebook
  • x
  • Linkedin

KOKENEET KOTIMAAILMA-YRITTÄJÄT JUHO-MATTI PEKKALA JA ANTTI TORNBERG LAAJENSIVAT OULUUN

Kotimaailma Rovaniemen yrittäjät laajensivat toimintojaan ja lähtivät myös Kotimaailma Oulun vetäjiksi.

Kotimaailma Oulun toimipisteessä uusina yrittäjinä aloittivat Juho-Matti Pekkala ja Antti Tornberg, joilla on entuudestaan vedettävänään myös Rovaniemen Kotimaailman toimipiste.  Kotimaailma Oulu on ollut aikaisemmin ketjun keskuksen vetoinen ja nyt joulukuussa vetovastuu siirtyi yrittäjille.

Pekkala ja Tornberg ostivat Kotimaailma Rovaniemen liiketoiminnan vuonna 2018 edelliseltä Rovaniemen yrittäjältä.  Nyt kolme vuotta myöhemmin Pekkalalle ja Tornbergille tuli tilaisuus laajentaa Kotimaailma -yritystoimintaansa Ouluun. Näin yrittäjäkaksikko aloitti Oulun Kotimaailma-yrittäjinä joulukuussa 2021.

Kotimaailma ketjun omistajat Aaro Simell ja Vesa Kauppila ovat varsin tyytyväisiä Rovaniemen muutokseen. ”Vaikka korona-aika on varsinkin Rovaniemellä aiheuttanut alalla haasteita, on Pekkala ja Tornberg saaneet toiminnan pyörimään mainiosti. Kun herrat ehdottivat tällaista järjestelyä, päätimme edetä asiassa välittömästi yhteistuumin. Oulusta on jatkuvasti ollut kiinnostuneita yrittäjiä, mutta tämä järjestely oli meille kaikkein sopivin”, kommentoi ketjun johto tilannetta.

Franchise News 29.12.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta