Laatutakuun Franny Awards -yrittäjäpalkinto Buncha Thongngamille

Kuva: Laatutakuu

Vuoden 2024 Franny Awards -gaalassa yhteensä 18 ketjua palkitsi yrittäjiään. Laatutakuun yrittäjäpalkinnon voitti Nath Oy:n Buncha Thongngam.

Thongngam aloitti Laatutakuu-yrittäjänä vuonna 2009. Siitä lähtien Nath Oy on kasvanut tasaisesti. “Haluan varmistaa, että liikevaihtoa on on joka vuosi enemmän kuin edellisenä vuonna”, Thongngam kertoo.

Laatutakuulta kerrotaan, että Thongngam hyödyntää ja noudattaa esimerkillisesti franchisingkonseptia. Hän on osallistunut yrittäjyytensä ajan kaikkiin koulutuksiin ja kehittänyt aktiivisesti itseään ja ammattitaitoaan. “Laatutakuu-yrittäjänä laatu ja nopea palvelu ovat minulle kunnia-asioita. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö ja tukiverkosto laadukkaan siivouksen toteuttamiseen”, Thongngam toteaa.

Thongngamin Laatutakuu-yrityksen Nath Oy:n asiakastyytyväisyydestä kertoo esimerkiksi se, että monet asiakassuhteet ovat kestäneet koko 15-vuotisen yrittäjyyden ajan. Tyytyväisten asiakkaiden suositukset ystävällisestä ja huippulaatuisesta palvelusta siivittävät uusien kohteiden itsenäistä myyntiä. ”Tapaan päivittäin asiakkaita kohteissa ja keskustelen heidän ja työntekijöideni kanssa. Reagoin kaikkiin asiakkaiden toiveisiin heti ja varmistan, että toimimme aina heidän parhaakseen”, Thongngam sanoo.