Uutena Kultapalat-ketjun yrittäjänä aloittanut Noora Haukipuro

Noora Haukipuro on aloittanut uutena Kultapalat-perhepäivähoitajana Espoon Kauklahdessa. Kultapalat-ketjun perhepäivähoitajat tuottavat varhaiskasvatusta omissa kodeissaan.

Haukipuro on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen opettaja, ja hän on työskennellyt päiväkodeissa kahdeksan vuoden ajan. “Aloin haaveilla uudesta urasta perhepäivähoitajana, koska ajattelen, että näille pienille ihmisille on tärkeää saada kasvaa tutun ja turvallisen kasvattajan hoidossa pienessä ryhmässä. Kaipasin myös itse rauhallisempaa työympäristöä sekä vapautta toteuttaa arvojeni mukaista varhaiskasvatusta”, Haukipuro kertoo.

Työ Kultapalat-yrittäjänä antaa vapauden tehdä kasvatustyötä itsenäisesti ja omien arvojen mukaisesti. “Kultapalat-timanttitiimissä parasta on tuki, jota saan kaikissa minua askarruttavissa asioissa. Voin suunnitella toimintaa joustavasti ja vaikkapa toteuttaa erilaisia projekteja helposti”, Haukipuro sanoo.

Jenny Salon vuonna 2018 perustama Kultapalat Oy aloitti ketjutoiminnan vuonna 2020. Tällä hetkellä Kultapalat-ketjuun kuuluu yli 20 perhepäivähoitajaa. Ketju tuottaa pedagogisesti suunniteltua varhaiskasvatusta ja toimii kaupungin valvonnan alaisuudessa.