Nuoret yrittäjät avasivat Kirkkonummelle täysin uudistetun Rollsin

Yrittäjäkaverukset Kasper Reikko ja Danil Sarnio avasivat joulukuussa uudelleen pari vuotta suljettuna olleen Kirkkonummen Rollsin.

Täysin uusittu, 80-paikkainen Rolls palvelee asiakkaita Kirkkonummella osoitteessa Munkinmäentie 25.Rolls oli nuorille yrittäjille, Kasper Reikolle ja Danil Sarniolle itsestään selvä valinta, vaikka muitakin ravintolakonsepteja olisi ollut tarjolla.

”Olemme aiemmin käyneet paljonkin Tammiston Rollsissa maistelemassa eri vaihtoehtoja ja olemme sitä mieltä, että nämä hampurilaiset kyllä voittavat maailmalta tulevien kilpailijoiden tuotteet mennen tullen. Ne ovat maukkaita ja reiluja”, Reikko kertoo.

Vaikka yrittäjillä ei olekaan aiempaa kokemusta ravintola-alalta, on toiminta lähtenyt hyvin käyntiin. ”Saimme Rollsilta hyvän perehdytyksen ja kävimme myös Tammiston Rollsissa harjoittelemassa. Hienosti on meiltä molemmilta pihvinpaisto sujunut”, Reikko tuumaa.

Alku on ollut haipakkaa, sillä yrittäjillä on apunaan vain muutama työntekijä. Lomaa he eivät siis ole itse ehtineet vielä pitämään. ”Nyt, kun asiakkaat itse lomailevat, olemme saaneet hieman hengähtää ja tietynlainen rytmi alkaa löytyä”, Reikko kertoo.Lähitulevaisuudessa Rolls Kirkkonummen herkkuja saa tilata myös Woltin kautta. Reikko uskoo, että uusi palvelu laajentaa asiakaskuntaa. ”Wolt on kyllä tervetullut myyntikanava, sillä sääolosuhteiden takia voi olla hankalaa tulla paikalle, jos ei omista autoa”.

Yrittäjäkaksikko suhtautuu liiketoiminnan kehittämiseen maltilla, eikä sen suurempia markkinointitoimenpiteitä ole vielä tehty. ”Tärkeintä, että saadaan nyt homma pyörimään normaalisti. Myöhemmin ehkä perustetaan oma sometili Rollsille ja aletaan markkinoida myös sitä kautta”, Reikko kertoo.