Pancho Villa -ketjussa markkinointi -ja viestintäkoordinaattorina Lumia Silfverberg

2.1.2024 Pancho Villa -ketjussa aloitti markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina Lumia Silfverberg. Työssään Pancho Villan markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina Lumia Silfverberg tulee tekemään markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä ollen tiiviisti yhteydessä Pancho Villa -yrittäjien kanssa. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. tukea ja kehittää yrittäjiä heidän paikallismarkkinoinnissaan. Silfverberg valmistui tradenomiksi kesäkuussa 2023. Hän suoritti opintoihin liittyvän työharjoittelun Seinäjoen Jalkapallojuniorit ry:ssä tehden siellä some-markkinointia ja jonkin verran lehtimainontaa. Silfverberg on aikaisemmin työskennellyt myös asiakaspalvelutehtävissä kaupan alalla.

Tradenomi-opinnoissaan Silfverberg erikoistui markkinointiin, viestintään ja myyntiin. Hän onkin hyvin innoissaan siitä, että pääsee nyt työssään hyödyntämään tuoretta, opinnoissaan hankittua tietoa ja taitoa
käytännössä. Itseään sosiaaliseksi kuvaileva Silfverberg odottaa myös kohtaamisia yrittäjien kanssa.”Tulen tekemään tiivistä työtä yrittäjien kanssa ja odotan innolla tulevaa. Pääsin jo joulukuussa tapamaan yrittäjiä ketjun yrittäjäpäivillä.”, Silfverberg kertoo iloisena.