Petteri Siira on aloittanut McDonald’s-yrittäjänä Helsingin Pitäjänmäessä ja Töölössä

Suomen McDonald’s on saanut uuden yrittäjän, kun Petteri Siira aloitti McDonald’s-yrittäjänä Pitäjänmäen ja Töölön Mäkkäreissä 1.6.2024.

Petteri Siiralla on pitkä kokemus monipuolisista tehtävistä McDonald’sissa, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2005 alkaen. Ravintolatyöntekijänä Mäkkäri-uransa aloittanut Siira on toiminut ravintolapäällikkönä, konsulttina yhtiön operatiivisella osastolla ja erilaisissa operatiivisia toimintoja tukevissa tehtävissä. Yrittäjäksi hän siirtyy McDonald’s Suomen operatiivisen johtajan tehtävästä.

Kesäkuun alusta alkaen Siira on toiminut yrittäjänä kahdessa helsinkiläisessä Mäkkärissä Pitäjänmäessä ja Töölössä. Molemmat ravintolat ovat toimineet jo vuodesta 1994 saakka. Siira ostaa ravintolat McDonald’sin maayhtiöltä. Ravintolat työllistävät yhteensä noin 120 henkilöä, ja ravintoloiden henkilöstö on siirtynyt uuden työnantajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”On mahtavaa päästä aloittamaan yrittäjätaival näin hienoissa ja keskeisissä ravintoloissa. Kun 19 vuotta sitten tulin ensimmäiseen työvuorooni Töölön Mäkkäriin, en olisi voinut uskoa, että jonain päivänä työskentelen yrittäjänä ja vieläpä samassa ravintolassa. Olen hyvin kiitollinen tästä mahdollisuudesta”, Petteri Siira sanoo.

Suomen McDonald’s-ravintoloissa toimii Petteri Siiran aloitettua 12 McDonald’s-yrittäjää.

”Olemme erittäisin iloisia saadessamme McDonald’s-yrittäjien joukkoon pitkän ja erittäin nousujohteisen uran organisaatiossamme tehneen ja toimintatapamme läpikotaisin tuntevan Petterin. Toivotan hänelle ja hänen tiimeilleen menestystä ketjumme kahdessa perinteikkäässä ravintolassa”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.