RE/MAX avaa toimiston Helsingin Kruununhakaan

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju RE/MAX vahvistaa asemiaan Helsingin kantakaupungissa ja avaa uuden toimiston Kruununhakaan osoitteeseen Meritullinkatu 4 B.

RE/MAX Kruunun yrittäjäksi Nina Tammela

RE/MAX Kruunun yrittäjänä toimii Nina Tammela, joka pitkän linjan ammattilaisena on luonut itselleen vankat juuret kiinteistönvälitysalalle. Aikaisemmin Tammela on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä RE/MAXilla ja myös muissa välitysketjuissa.

Tammela palvelee asiakkaita yhdessä asiantuntevan tiiminsä kanssa kaikissa asunnon myyntiin, ostoon ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Yrittäjänä Tammela on sitoutunut kasvuun.

”Olen aina uskonut siihen, että välittäjän paras ominaisuus on tuloksen teko kovan työn kautta,” Tammela kertoo.

RE/MAX Kruunu – ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä asuntokauppaa

Tammelan asenne heijastuu RE/MAX Kruunun palveluissa, joissa korostuvat asiakaslähtöisyys, tehokkuus ja paikallisten markkinoiden syvällinen tuntemus.

“Sitoutumisemme korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen on toimintamme ytimessä. Palvelukokonaisuutemme on suunniteltu täyttämään jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet, ja palvelemmekin jokaista asiakastamme ammattitaidolla, syvällisellä paikallistuntemuksella sekä RE/MAXin vahvan aseman ja markkinoiden tehokkaimpien työkalujen tuella”, tiivistää Tammela.

RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto kommentoi: ”RE/MAX vahvistaa jo entuudestaan vahvaa jalansijaa Helsingin kantakaupungin kiinteistönvälitysmarkkinassa avaamalla toimiston Kruununhakaan. Haluan toivottaa onnea ja menestystä RE/MAX Kruunun tiimille ja toimiston yrittäjälle Nina Tammelalle.”