Staria Franchise News Dayn partnerina

Franchise News Day on franchisingketjujen johtajien seminaari- ja verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään tiistaina 1.10.2024 Helsingissä Musiikkitalolla. Staria Oyj on Franchise News Dayn pitkäaikainen partneri ja mukana tapahtumassa myös tänä vuonna.

Staria on franchisingketjujen taloushallinnon kumppani

Franchise News Dayn teema on tänä vuonna franchisingin tulevaisuus: tekoäly, uudet innovaatiot ja ketjujen hyvinvointi. Staria Oyj toimii useiden franchisingketjujen taloushallinnon kumppanina.
– Osallistumme tänä vuonna Franchise News Day -tapahtumaan innostunein ja odottavaisin mielin. Odotamme päivältä erinomaista mahdollisuutta verkostoitua ja jakaa kokemuksiamme franchisingalan muiden toimijoiden kanssa sekä oppia uusia trendejä ja parhaita käytäntöjä alalta, Starian Service Director Maria Melén sanoo.

Starialla on oma ketjujen tarpeisiin vastaava palvelukonsepti, joka auttaa ketjujohtoa ohjaamaan yrittäjiä kohti yhteisiä tavoitteita.
– Palvelukonseptimme franchisingketjujen tarpeisiin on suunniteltu tukemaan ketjujen kasvua ja menestystä. Tarjoamme kattavia taloushallinnon palveluita, jotka ovat yhdenmukaisia ja helposti vertailukelpoisia, jotta franchisingyrittäjät voivat keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen. Käytämme moderneja pilvipohjaisia alustoja ja työkaluja, kuten Netvisor, jotka mahdollistavat reaaliaikaisen tiedon saannin ja tehokkaan raportoinnin, Melén kertoo.

Kuva: Staria

Tekoäly ja automaatio ovat keskeisessä roolissa Starian palvelujen kehittämisessä

Starian palveluihin kuuluvat myös monipuoliset ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut.
– Viemme franchisingketjujen palveluita eteenpäin keskittymällä asiakaskohtaiseen palvelukonseptiin, joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen ja edelläkävijäratkaisut. Teknologian uudet tuulet, kuten tekoäly ja automaatio, ovat keskeisessä roolissa palvelujemme kehittämisessä. Olemme investoineet RPA-teknologiaan ja osaamiseen, ja uskomme, että nämä teknologiat tulevat olemaan tärkeä osa palvelujamme tulevaisuudessa, Melén sanoo.

Franchise News Dayn franchisingin tulevaisuus -teema herättää Starialla paljon ajatuksia.
– Näemme, että franchisingketjuilla on valoisa tulevaisuus, kun ne keskittyvät jatkuvaan kehittymiseen ja hyödyntävät uusia teknologioita, kuten tekoälyä ja automaatiota, toimintansa tehostamiseksi. Uskomme, että ketjujen on tärkeää pysyä mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja olla valmiita innovoimaan ja mukautumaan uusiin olosuhteisiin, Melén pohtii.

***
Varmista paikkasi Franchising News Dayssa ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on maksuton ketjujohdolle.

Pääset ilmoittautumaan tästä.