Franchise News Day 2024

Tervetuloa vuoden tärkeimpään franchisingketjujen tapahtumaan!

Franchise News Day 2024
Ti 1.10.2024
Musiikkitalo, Helsinki

Franchise News Dayn teemana on tänä vuonna franchisingin tulevaisuus:
tekoäly, uudet innovaatiot ja ketjujen hyvinvointi. 

Ohjelma*

Partnerien pitchauskilpailu

Futuristin puhe: Perttu Pölönen

Kasvuyrittäjäpaneeli: Tulevaisuuden yrittäjä

Ketjukilpailu: Tyytyväisimmät franchisingyrittäjät

Franchising Barometri: Miltä tulevaisuus näyttää?

Asiantuntijan haastattelu: Tulevaisuuden hyvinvoiva ketju

Pyöreän pöydän keskustelut: Tulevaisuuteen varautuminen

Pitchauskilpailun voittajan julkistus

*Ohjelma voi vielä elää ja muuttua.

Suomen suurin franchisingketjujen johdon tapahtuma

Franchise News Dayssa luot merkittäviä suhteita ja kuulut joukkoon. Kohtaat muita ketjujohtajia, verkostoidut ja saat vaihtaa ajatuksia ketjujohtoa kiinnostavista ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä.

Franchise News Dayssa ketjusi on näkyvillä. Tapahtumassa esitellään ja palkitaan menestyneimpiä ja innovatiivisimpia ketjuja ja yrittäjiä. Osallistumalla päivään pidät ketjuasi esillä.

Tapahtuma on franchisingketjujen johtajille maksuton.

Franchise News Dayn puhujana Perttu Pölönen

Franchise News Dayssa saat tärkeää sisäpiiritietoa franchisingsektorin ajankohtaisista ilmiöistä, trendeistä ja signaaleista. Kuulet ajankohtaisia puheenvuoroja, jotka katsovat innovatiivisesti tulevaisuuteen jalat tiukasti franchisingkentällä. Keskusteluissa kuulet asioita, joita et kuulisi missään muualla.

Franchise News Day 2024 -tapahtuman pääpuhujana on palkittu keksijä ja kirjailija Perttu Pölönen.

Valokuvaaja: Jarkko Mikkonen

Asiantuntijahaastattelussa Hälsan Lari Karjula: Hyvinvointi ketjun erottautumistekijänä

Hälsa Oy valmentaa organisaatioita ihmisläheiseen kulttuuriin. Asiantuntijahaastattelussa kuulemme Hälsan valmentaja Lari Karjulan konkreettiset työkalut siihen, miten yrittäjien hyvinvointi voi olla ketjun erottautumistekijä.

Franchise News Dayssa kohtaat alan parhaat kumppanit

Franchise News Dayssa kohtaat henkilökohtaisesti kumppanit, joilla on kokemus juuri franchisingketjuille suunnattujen palveluiden tuottamisesta ja ketjujen tukemisesta. Saat keskustella heidän kanssaan kasvurahoituksesta, riskienhallinnasta ja muista sinua mietityttävistä käytännön asioista.

Saat varmuutta ja uutta intoa kohti ketjusi tavoitteita.
Franchise News Dayssa kuulet toisten ketjujen menestystarinoita ja saat oppia niistä. Keskustelut ja puheenvuorot rohkaisevat ja antavat käytännön neuvoja kohti menestystä.

Virkistyt, saat inspiraatiota ja vertaistukea.
Operatiivinen arki jää Franchise News Dayn ulko-ovien taa. Päivän aikana voit keskittyä unelmiisi, mukavaan yhdessäoloon ja inspiroiviin keskusteluihin ihmisten kanssa, joilla on samankaltaiset unelmat.

Ilmoittaudu Franchise News Day -tapahtumaan

    Yhteistyökumppanit Franchise News Dayssa 2024

    CapitalBox 

    CapitalBox on uutena yhteistyökumppanina mukana Franchise News Dayssa. CapitalBox on verkossa toimiva rahoituspalvelu pienille ja keskisuurille suomalaisille yrityksille. Monet pk-yritykset eivät aina saa tarvitsemaansa rahoitusta perinteisiltä lainanantajilta, joten CapitalBox tarjoaa yrityksille joustavia ja yksilöllisiä rahoitusratkaisuja nopeasti, reilusti ja läpinäkyvästi.

    Eero Harjula
    eero.harjula@capitalbox.com

    Elo

    Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elo tukee yrityksien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakentaa yrityksille parempaa työkykyä.

    Suunnittelupäällikkö Krista Forsander
    krista.forsander@elo.fi
    p. 040 751 2803

    Fennia

    Franchisingketjujen pitkäaikainen riskienhallinnan kumppani Fennia on tänäkin vuonna mukana Franchise News Dayssa. Fennialla franchising nähdään merkittävänä ja kasvavana yrittäjyyden muotona nyt ja tulevaisuudessa. Fennian kehittämät ratkaisut ovat tukena franchisingtoiminnan kaikissa vaiheissa.

    Partnership Manager Satu Valtonen
    satu.valtonen@fennia.fi
    p. 040 5421 220

    Staria

    Staria on mukana Franchise News Dayssa myös tänä vuonna! Staria on useiden franchisingketjujen taloushallinnon kumppani. Alan edelläkävijän palveluihin kuuluvat myös monipuoliset ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut.

    Service Director Maria Melén
    p. 040 860 9427

    Seppo

    Franchise News Day ylpeänä esittää uuden yhteistyökumppaninsa Seppon. Seppo on perehdytysten ja henkilöstökoulutusten pelillistämisen edelläkävijä Suomessa ja maailmalla. Seppo on tehokas, ketterä ja mobiili tapa perehdyttää niin uudet yrittäjät kuin työntekijät ketjun toimintatapoihin.

    Pelillistämisvalmentaja Jonna Pekkala
    p. 040 503 4595