Franchise News Day 2024

Franchise News Day 2024

1.10.2024

Musiikkitalo, Helsinki

Franchise News Dayssa luot merkittäviä suhteita ja kuulut joukkoon.
Franchise News Day on Suomen suurin franchisingketjujen johdon tapahtuma. Tapahtumassa kohtaat muita ketjujohtajia, ja he kohtaavat sinut. Verkostoidut ja saat vaihtaa ajatuksia ketjujohtoa kiinnostavista ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä.

Franchise News Dayssa ketjusi on näkyvillä.
Franchise News Dayssa esitellään ja palkitaan menestyneimpiä ja innovatiivisimpia ketjuja ja yrittäjiä. Osallistumalla päivään pidät ketjuasi esillä.

Franchise News Dayssa saat tärkeää sisäpiiritietoa franchisingsektorin ajankohtaisista ilmiöistä, trendeistä ja signaaleista.
Franchise News Dayssa kuulet ajankohtaisia puheenvuoroja, jotka katsovat innovatiivisesti tulevaisuuteen jalat tiukasti franchisingkentällä. Keskusteluissa kuulet asioita, joita et kuulisi missään muualla.

Franchise News Dayssa kohtaat alan parhaat kumppanit.
Franchise News Dayssa kohtaat henkilökohtaisesti kumppanit, joilla on kokemus juuri franchisingketjuille suunnattujen palveluiden tuottamisesta ja ketjujen tukemisesta. Saat keskustella heidän kanssaan franchisingliiketoimintaan, ketjun johtamiseen ja muuten franchisingtoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Franchise News Daysta saat varmuutta ja uutta intoa kohti ketjusi tavoitteita.
Franchise News Dayssa kuulet toisten ketjujen menestystarinoita ja saat oppia niistä. Keskustelut ja puheenvuorot rohkaisevat ja antavat käytännön neuvoja kohti menestystä.

Franchise News Dayssa virkistyt, saat inspiraatiota ja vertaistukea.
Operatiivinen arki jää Franchise News Dayn ulko-ovien taa. Päivän aikana voit keskittyä mukavaan yhdessäoloon ja inspiroiviin keskusteluihin kollegoittesi kanssa.

Kysy lisää Franchise News Day -tapahtumasta