• Facebook
  • x
  • Linkedin

Taloasema-ketjun vuoden 2021 yrittäjät ovat on Maria Haukemaa, Tuija Snellman ja Pertti Esaiasson

Taloasema palkitsi Vuoden yrittäjä 2021 -palkinnolla Maria Haukemaan, Tuija Snellmanin ja Pertti Esaiassonin perjantaina 22.1.2021. Kolmikon omistama yritys toimii Lohjalla, Nummelassa ja Vantaalla.


Taloaseman Vuoden yrittäjä 2021 -palkinnon sai Maria Haukemaan (vas.), Pertti Esaiasson ja Tuija Snellman (oik.).

Taloasemalle on tärkeää osoittaa arvostusta ketjun yrittäjille palkitsemalla heitä vuosittain. Perinne on jatkunut koko Taloaseman olemassaolon ajan. Perjantaina 22.1. jaettu tunnustus on kymmenes Vuoden yrittäjä -palkinto. Haukemaa, Snellman ja Esaiasson on palkittu Vuoden yrittäjä -palkinnolla aiemminkin, vuonna 2013.

Taloaseman Vuoden yrittäjä -valintaan vaikuttavat asiakastyytyväisyys ja toiminnan laatu, konseptin mukainen toiminta ja konseptiin sitoutuminen, hyvä taloudellinen asema, kasvu sekä yritystoiminnan ja yrityksen toimintojen kehittäminen. Myös vahva Taloasema-fiilis vaikuttaa arviointiin.

Taloasema Oy:n toimitusjohtaja Esko Pietikäinen kertoo palkituista listaten valintaperusteita: "Palkittu yritys on tehnyt markkinointia johdonmukaisesti ja näkyvästi sekä seurannut sen toteutumista aktiivisesti. Yrittäjät ovat alueellaan vahvasti tunnettuja ja pidetty toimija. Yritys on vakavarainen ja se on kasvanut tasaisesti läpi vuosien ja viimeisimpinä vuosina kasvu on ollut todella kovaa. Vuonna 2020 yrityksen kasvu oli ketjun kovin, n. 34 % ja se yltää myös kaikkien aikojen top 5 joukkoon.".

Taloasema Oy:n kehitysjohtaja Nina Gromoff lisää edellisten perustelujen lisäksi: "Yrittäjät ja heidän henkilökuntansa ovat osallistuneet aktiivisesti Taloaseman järjestämiin koulutuksiin. Yrityksessä on myös pyritty määrätietoisesti kehittämään omaa toiminta ja sisäisiä toimintatapoja. Yrittäjät ovat olleet mukana kehitystyöryhmissä niin alan järjestöissä kuin Taloaseman työryhmissäkin. Niin yrittäjistä kuin henkilöstöstään välittyy vahva Taloasema -fiilis. Kohtaamisista jää aina hyvä mieli ja yhteistyö on saumatonta.".

Franchise News 25.1.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta