• Facebook
  • x
  • Linkedin

Talousverkolla uusina aluepäälliköinä Virpi Hyppönen ja Tomi Hänninen

Talousverkko -ketjussa on aloittanut Keski-Suomen aluepäällikkönä Virpi Hyppönen 12.8.2020Tomi Hänninen on puolestaan aloittanut Talousverkon Hyvinkään ja Riihimäen aluepäällikkönä 1.10.2020.

Virpi Hyppönen aloitti 12.8.2020 Keski-Suomen aluepäällikkönä vastaten Talousverkon Jyväskylän ja Kiuruveden toimistoista. Ennen siirtymistään aluepäälliköksi Hyppönen ehti työskennellä 18 vuotta itsenäisenä yrittäjänä yritysvalmentajan ja konsultin rooleissa. Hyppösen vahvimpia osaamisalueita ovat yrittäjien sekä yritysjohdon sparraaminen ja konsultointi talouteen ja strategiseen johtamiseen liittyvissä teemoissa. Lisäksi häneltä löytyy monipuolisesti kokemusta valmennuksista, koulutuksista sekä hallitustyöskentelystä.

Hyppönen työskentelee Talousverkon Jyväskylän toimipisteeltä käsin, missä hän toimii myös toimistolla työskentelevän tiimin esimiehenä. Tämän lisäksi Hyppönen tulee tekemään aktiivisesti yhteistyötä Talousverkon asiakkaiden kanssa ympäri Suomen.  ”Innolla olen astunut uusiin haasteisiin. Tavoitteenani on auttaa koko Talousverkon tiimin kanssa asiakkaitamme menestymään ja pääsemään kohti omia tavoitteitaan. Kun yrittäjä onnistuu, niin silloin mekin olemme onnistuneet!” Hyppönen kommentoi.

     

Virpi Hyppönen aloitti Talousverkon Keski-Suomen aluepäällikkönä elokuun 12. päivä.

Tomi Hänninen aloitti 1.10.2020 Talousverkon Hyvinkään ja Riihimäen aluepäällikkönä. Hännisellä on vahva osaaminen niin taloushallinnosta kuin yrittäjyydestä. Tomi on työskennellyt 20 vuoden ajan taloushallintoalalla, joista 17 vuotta hän on toiminut tilitoimistoyrittäjänä.

Hänninen suhtautuu uusiin haasteisiin tarmokkaasti ja positiivisin mielin. ”Otin innolla uudet haasteet ja uuden roolini vastaan ja koen nykyisen työn omakseni,” Hänninen kommentoi.


Franchise News 29.12.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta