• Facebook
  • x
  • Linkedin

Talousverkon uusi ketjupäällikkö on Ksenia Seppälä

Ksenia Seppälä aloittaa Talousverkko -ketjun uutena ketjupäällikkönä 1.10.2022.

Ksenia Seppälä seuraa tehtävässään Jukka Rätyä, joka siirtyi Talouden Ohjelmistopalvelut Oy liiketoimintavastuuseen. 

Seppälä toimi aiemmin ketjun Asiakaspalvelupäällikkönä. 

"Asiakaspalvelupäällikön roolista oli luontevaa siirtyä ketjupäälliköksi, jossa vastuullani on nykyiset ja uudet asiakkaat. Olen innoissani uudesta roolista koko ketjun toiminnan kehittämiseksi", Seppälä kertoo.

Ketjujohtaja Päivi Heiskanen kuvaa Ksenia Seppälän olevan ”nainen paikallaan”. "Seppälä tuntee yrittäjän sielunelämän. Hän on yrittäjäasiakkaiden palvelemisen lisäksi toiminut itse aiemmin Talousverkon yrittäjänä, vastaten ketjun Mikkelin toimistosta." Heiskanen kertoo.

"Seppälä on nyt aivan erinomaisessa paikassa, sillä asiakkaat suorastaan rakastavat hänen ratkaisukeskeisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja asiantuntijuutta", Heiskanen kommentoi. 

"Yrittäjäasiakkaiden palvelemisen lisäksi Seppälällä on erinomaista omakohtaista yrittäjäkokemusta yrittäjien ylä- ja alamäistä. Tästä on varmasti hänelle hyötyä tulevissa tehtävissä", Heiskanen jatkaa.


Suomen Talousverkko on yrittäjävetoinen ketju, joka palvelee yrittäjiä taloushallinnon haasteissa valtakunnallisesti ja paikallisesti n. 20 toimiston voimin. Yhtiön liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 100 talouden ammattilaista. 

Franchise News 5.10.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta