Työeläkeyhtiö Elo Franchise News Dayn partnerina

Franchisingketjujen pitkäaikainen kumppani Elo on jälleen mukana Franchise News Dayn partnerina! Franchise News Day on ketjujohtajien seminaari- ja verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna ti 1.10.2024 Helsingissä Musiikkitalolla.  

Franchise News Day on aitiopaikka Suomen franchisingsektorin näkymiin

Elo on positiivisesti palveleva työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Missä tunnelmissa Elolla odotellaan Franchise News Dayta? 

Mahtavalla fiiliksellä! Mukava tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan, että mitkä ovat näkymät tällä hetkellä ja mitä uutta on mahdollisesti tulossa, Niko Lassila Elolta kertoo. 

Tänä vuonna Franchise News Dayn teemana on franchisingin tulevaisuus. Elolla franchising nähdään jatkuvasti kasvavana, yhä uusille aloille laajenevana mallina. 

 Franchisingketjujen toiminta tulee varmasti kasvamaan tulevaisuudessa ja on entistä monimuotoisempaa. Suomi tarvitsee paljon kasvua, ja tässä on myös iso mahdollisuus suomalaisilla franchisingketjuilla laajentaa liiketoimintaa ulkomaille, Lassila sanoo. 

Työkykyasioissa ennakointi on valttia  

Olennainen osa franchisingin tulevaisuudenkuvaa on myös ketjujen yrittäjien hyvinvointi. Elo on työkykyjohtamisen luotettu palveluntarjoaja. 

Työkykyjohtaminen edistää sujuvaa työtä sekä työntekijöiden työkykyä, terveyttä ja turvallisuutta. Se tarkoittaa hyvää arkijohtamista, jossa suorituksen johtamisen lisäksi osataan ottaa työkykyasiat puheeksi ennakoivasti. Konkreettisesti työkykyjohtamisen vaikutukset näkyvät sairauspoissaolo- ja työkyvyttömyyskustannuksissa sekä yrityksen tuottavuudessa. Elosta löytyy monipuoliset työkykyjohtamisen palvelut joka tasolle ja meillä ymmärretään franchisingketjujen toiminnan moniulottuvuus, Lassila pohtii. 

***

Ilmoittaudu mukaan Franchise News Day -tapahtumaan! Tilaisuus on ketjujohdolle maksuton.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu tästä.