• Facebook
  • x
  • Linkedin

UUSI KOTIPIZZA-RAVINTOLA AVAUTUI TÖÖLÖÖN – YRITTÄJINÄ ZARMAL AJMAL JA AL MONSUR ABDULLAH

Kesäkuun lopussa Töölöön avautui uusi Kotipizza-ravintola. Yrittäjinä toimivat multiyrittäjät Zarmal Ajmal sekä Al Monsur Abdullah.

Töölön Kotipizza-yrittäjillä Zarmal Ajmalilla sekä Al Monsur Abdullahilla on molemmilla entuudestaan Kotipizza-yrittäjäkokemusta. 

Abdullah on toiminut Helsingissä Topeliuksenkadun Kotipizza-ravintolan yrittäjänä vuodesta 2016 alkaen. Ennen Kotipizza-yrittäjyyttä hän opiskeli Haaga-Helia-ammattikorkeakoulussa suuntautuen IT-puoleen sekä työskenteli opiskeluidensa ohella osa-aikaisesti Postissa.

Töölön Kotipizzan toisella yrittäjällä Ajmalilla on entuudestaan kolme Kotipizza-ravintolaa Espoossa. Ennen Kotipizza-yrittäjyyttä Ajmal opiskeli Adbudullahin tavoin ammattikorkeakoulussa, jossa hän suuntautui B2B-markkinointiin Laurea-ammattikorkeakoulussa. Valmistuttuaan tradenomiksi, Ajmal pohti, mitä alkaisi tekemään tulevaisuudessa.

”Lukiessani Hesaria, huomasin ilmoituksen, että Entressen Kotipizza-ravintolaan haetaan yrittäjää. Minulla ei ollut entuudestaan mitään tietoa pizzan valmistuksesta, mutta olin tykästynyt Kotipizza-ketjuun, jolla oli mielestäni hyvä brändi ja tykkäsin myös ravintoloiden sisustuksesta. Otinkin yhteyttä Kotipizza-ketjuun ja neuvotteluidemme jälkeen kiinnostukseni Kotipizza-yrittäjyydestä kasvoi entisestään. Niinpä hainkin Kotipizza-yrittäjäksi. Neuvottelut ketjun kanssa tuottivat tulosta ja aloitin Haukilahden Kotipizza-yrittäjänä vuonna 2009. Heti franchisingsopimuksen allekirjoitettuani minulla alkoi laaja pizza- ja paistokoulutus Vaasassa”, Ajmal kertoo.

Ajmal piti Kotipizza-yrittäjyydestä ja halusikin laajentaa liiketoimintaansa uusilla Kotipizza-ravintoloilla sopivien tilaisuuksien osuessa kohdalle. Hyviä mahdollisuuksia avautuikin seuraavina vuosina useampi. Ajmal aloitti Kotipizza-yrittäjänä Espoon Entressessä vuonna 2010 ja siitä vuoden päästä, vuonna 2011 Espoon Sellossa ja vuonna 2013 Espoon Matinkylässä.

Ajmal luopui Sellon ravintolasta vuonna 2014 ja Entressen ravintolasta vuonna 2015 sekä Matinkylän Kotipizza-ravintolasta vuonna 2017. Sen sijaan Abdullah avasi vuonna 2017 jopa kaksi uutta Kotipizza-ravintolaa: toisen Espoon Isoon Omenaan ja toisen Haukilahteen. Vuonna 2020 avautui jälleen uusi Ajmalin Kotipizza-ravintola Espoon Kivenlahteen.


Kesäkuun 30. päivä Ajmal avasi yhdessä Abdullahin kanssa Töölöön Kotipizza-ravintolan, joka sijaitsee hyvällä paikalla Töölönkatu 27:ssa. ”Asiakkaat ovat ottaneet hyvillä mielin vastaan uuden Kotipizza-ravintolan”, Ajmal iloitsee.

Franchise News 31.8.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta