Vantaan Keimolassa uutena ScanBurger -yrittäjänä Tom Turnbull-Smith

Hämeenlinnanväylällä sijaitseva Vantaan Neste Keimola Itä ja sen
yhteydessä oleva ScanBurger sai uuden yrittäjän, kun Tom Turnbull-Smith aloitti
siellä yrittäjänä syyskuussa 2023.

”Pariisista markkinoinnin oppeja, Tuusulasta jalkapallon parista
johtamista ja projektien vetämistä ja Vantaalla, Järvenpäässä sekä Jyväskylässä Neste-aseman liiketoimintaa”, Tom Turnbull-Smith kertaa elämänsä varrelta kertyneitä oppeja, joiden pohjalta tuore yrittäjä on lähtenyt luotsaamaan Vantaalla Neste Keimola Itää.

”Olen ollut alalla jo useamman vuoden: vuosien varrella olen työskennellyt eri Neste-asemilla. Yritysmaailma on aina kiinnostanut minua, ja vähitellen aloin harkita yrittäjyyttä. Asia alkoi konkretisoitua korona-aikana, jolloin vaimoni ehdotti kauppiasvalmennusta. Kauppiasvalmennus auttoi hahmottamaan, millainen kauppias haluan olla. Keimolassa oli hyvä profiili, ja halusin paikan, jossa olisi lounasravintolaa ja muutenkin monipuolinen tarjonta. Keimolan Nesteen entinen yrittäjä, eläkkeelle siirtynyt Mika Huikko tuki päätöstäni ja syyskuussa 2023 aloitin Keimolan kauppiaana.”, Turnbull-Smith kertoo matkastaan yrittäjäksi.

Huikko myös kannusti Turnbull-Smithiä jatkamaan hyvin toimivaa ScanBurger-yhteistyötä. Erityisesti asiakkailta tullut positiivinen palaute ja loistavat tuotteet vakuuttivat Turnbull-Smithin jatkamaan
ScanBurger-yrittäjänä.

”Suosittelen kyllä ScanBurger-yrittäjyyttä! Yrittäjäksi on helppo lähteä, kun ei ole pantteja tai muita aloituskustannuksia. Tykkään, että tuotteet ovat hyviä ja laadukkaita ja raaka-aineiden tilaamiseen käytetty verkkokauppa on helppo ja toimiva. ScanBurger-ketju tuo meille näkyvyyttä, toimivia tuotteita ja auttaa kaupankäynnissä. Esimerkiksi kampanjat ovat tosi hyvä juttu!”, Turnbull-Smith toteaa tyytyväisenä.

”Yhteistyö ScanBurgerin kanssa on ollut sujuvaa ja aktiivista, esimerkiksi saimme nopeasti tarjouksia ScanBurgerin yhteistyökumppaneiden kautta sähköisistä näytöistä sekä kalustuksen uusimisesta.
ScanBurger-yrittäjille tarkoitetut Kauppiaspäivät ja aamukahvihetket ovat myös mukavia tilaisuuksia, joissa me yrittäjät pääsemme jakamaan kokemuksia ja luomaan yhteisöllisyyttä.” Turnbull-Smith kertoo ScanBurger-yrittäjyydestä.

Neste Keimola Itä on monelle matkaajalle tuttu ja hyvin palveleva pysähdyspaikka. Asema on aina auki (24/7) ja tarjoaa lämmintä ruokaa 17 tuntia vuorokaudesta. Lisäksi ScanBurger-tuotteita sekä Hookin siipiä saa nykyään tilattua myös Woltin kautta.

”Olen aina painottanut asiakaspalvelun merkitystä. Haluan tarjota asiakkaille parastamahdollista palvelua, ja olen ylpeä siitä, että voimme olla avoinna vuorokauden ympäri. Lämmintä ruokaa on tarjolla laajalla aikavälillä, ja panostamme itsetehtyihin ruokiin ja tuoreuteen – kaikki ScanBurgerin tilaukset tehdään suoraan tilauksesta eli asiakas saa syödä esimerkiksi ranskalaisensa aina tuoreina ja juuri hänelle valmistettuina.” Turnbull-Smith kertoo.