Verisure partnerina Franchise News Dayssa

Franchise News Day lähestyy! Ketjujohtajien seminaari- ja verkostoitumispäivä avaa ovensa Helsingin Musiikkitalolla tiistaina 1.10.2024. Nyt tapahtuman partneriksi varmistui räätälöityjä turvallisuusratkaisuja tarjoava Verisure.

Verisure on franchisingketjujen pitkäaikainen kumppani, ja Franchise News Dayta odotetaan yrityksessä innokkain mielin.
– Nämä ovat olleet inspiroivia päiviä. Pääsee kuulemaan, mitä franchisingsektorilla on tapahtunut kulissien takana ja mistä keskustellaan juuri nyt. On ihanaa päästä tapaamaan niin uusia kuin vanhoja tuttuja ketjuista ja keskustella yhdessä ajankohtaisista aiheista, Verisuren Head of Alliances, Events & Key Accounts Anni Peimola sanoo.

Hyvän konseptin voima toimii myös turvallisuusratkaisuissa

Verisure tarjoaa tarpeiden mukaan räätälöityjä hälytyskeskusvalvottuja turvallisuusratkaisuja niin ketjuille, yrityksille kuin kotitalouksille. Verisuren teknologia vastaa hyvin erityyppisten yritysten tarpeisiin, ja se on monistettavissa eri ympäristöihin.
– Tarjoamamme konsepti toimii itse asiassa samalla lailla kuin franchisingkonseptikin! Ketju voi määrittää, mikä turvallisuuden taso sen toimipisteisiin halutaan. Kun yrittäjä sitten laittaa uuden toimipisteen pystyyn, on konseptiin mietitty jo valmiiksi toimiva malli, jolla mennään. Käytännössä asiakkaan kanssa käydään läpi riskit, joihin pitää varautua, sekä päivittäinen arki, johon voidaan tuoda helpotusta, ja yhdistetään ne toimivaksi kokonaisuudeksi, Peimola kuvailee.

Syksyn 2024 Franchise News Dayssa teemana on franchisingin tulevaisuus. Verisurella franchisingketjujen huominen nähdään kirkkaana.
– Vaikka somen valtakaudella nostetaan uniikkeja kokemuksia, on franchisingketjuilla on selkeä brändi ja konsepti, josta on helppo tykätä – ja tämän päivän maailmassa sillä valloitetaan markkina. Lopulta arjessa ihmiset hakevat tuttua ja turvallista, joka toteutuu tunnistettavan ketjun konseptin avulla. Kun on tottunut tiettyyn tasoon, voi olla varma, että vastaavanlaista palvelua saa myös toisesta toimipisteestä, Peimola pohtii.

Huipputason tekniset ratkaisut tuovat mielenrauhaa ja hyvinvointia

Tulevaisuuden teemaan pureudutaan seminaaripäivänä esimerkiksi yrittäjien hyvinvoinnin sekä teknologian innovaatioiden, kuten tekoälyn, kautta. Verisure hyödyntää tekoälyä muun muassa tekniikan kuin prosessienkin yhteydessä.
– Tekoäly näkyy suoraan niin asiakkailla esimerkiksi turhien tapahtumien filtteröinnissä, kun puhutaan kameravalvonnasta, mutta se hoitaa myös monia toistuvia osia tietojärjestelmissämme. Filtteröimme turhan informaation pois ja yrittäjä saa ilmoituksen vain silloin, kun se on oikeasti tarpeellista. Näin hän saa keskittyä olennaiseen, Peimola kertoo.

Toisin sanoen hyvinvointi ja teknologia kietoutuvat Verisurella toisiinsa: valvotut hälytysjärjestelmät tuovat turvaa ja mielenrauhaa niin ketjuille kuin niiden yrittäjille.
– Hyvinvointia lisää, kun voi olla varma, että yrityksessä on kaikki kunnossa. Jos jotain tapahtuukin, oikea apu saapuu paikalle. Yrittäjän ei siis tarvitse murehtia, mikä on tilanne silloin, kun hän ei ole itse toimipisteellä, Peimola summaa.

***

Varmista paikkasi Franchise News Dayssa ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on maksuton ketjujohdolle.
Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä.