Fennia Franchise News Dayn partnerina

Kuva: Fennia

Franchisingsektorin ykköstapahtuma Franchise News Day järjestetään tiistaina 1.10.2024 Helsingissä Musiikkitalolla. Tämän vuoden teemana on franchisingin tulevaisuus: tekoäly, uudet innovaatiot ja ketjujen hyvinvointi. Franchisingketjujen riskienhallinnan kumppanina tunnettu Fennia on mukana tapahtuman partnerina.

Franchise News Day on Suomessa toimivien ketjujen johdolle suunnattu seminaari- ja verkostoitumistapahtuma. Fennia on jo vuosien ajan ollut Franchise News Day -partneri.
– Fennia on yrittäjien ja asiakkaidensa omistama yhtiö, ja arvojemme mukaisesti olemme tukeneet yrittäjyyttä jo vuosikymmenten ajan. Franchise News Day -partnerina haluamme olla mukana auttamassa franchisingketjuja ja -yrittäjiä, Fennian Partnership Manager Satu Valtonen sanoo.

Valtonen kertoo, että Fennian riskienhallintaratkaisut voidaan räätälöidä ketjukohtaisesti.
– Osaavat ammattilaisemme ovat keskittyneet franchisingketjujen tarpeisiin. Mietimme yhdessä ketjun kanssa, mitkä asiat ovat toimialalla erityisen tärkeää huomioida. Näin voi olla varma, että ketjun yritykset ovat oikein ja järkevällä tavalla vakuutettu. Yrittäjien kannalta ratkaisumme taas ovat mahdollisimman vaivattomia ja turvallisia – kun kokonaisuus on kunnossa, yksittäisen yrittäjän ei tarvitse erikseen miettiä, mitä vaikkapa vastuuvakuusasioissa tulee huomioida.

Franchise News Dayhin osallistuville on luvassa tuoreinta sisäpiiritietoa franchisingsektorin ajankohtaisista ilmiöistä. Fennialla uskotaan vahvasti franchisingin tulevaisuudennäkymiin.
– Franchising on erittäin merkittävä tapa tehdä bisnestä, ja kasvupotentiaalia on vielä paljon. Franchising näyttää iloksemme kasvavan ja leviävän yhä uusille toimialoille, Valtonen pohtii.

***

Varmista paikkasi Franchise News Dayssa ja ilmoittaudu mukaan!

Tilaisuus on maksuton ketjujohdolle. Pääset ilmoittautumaan tästä.

Lisätietoa Fennian palveluista franchisingketjuille

Satu Valtonen
Partnership Manager
satu.valtonen@fennia.fi
p. 040 5421 220