Perttu Pölönen pääpuhujana Franchise News Dayssa 2024

Franchisingsektorin ykköstapahtuma Franchise News Day järjestetään tiistaina 1.10.2024 Helsingissä Musiikkitalolla. Tapahtuman pääpuhujaksi varmistui nyt innovaattori, keksijä ja kirjailija Perttu Pölönen.

Tämän vuoden Franchise News Dayn teemana on franchisingin tulevaisuus: tekoäly, uudet innovaatiot ja ketjujen hyvinvointi. Tapahtumassa kuullaan myös palkitun keksijä-kirjailija Perttu Pölösen ajatuksia tulevasta. Päivän muu ohjelma tarkentuu kesän aikana.

Luovuutta, innovaatioita ja yrittäjyyttä

Pölösen idearikkaus on laajalti tunnettua. Hänet nimettiin vuoden luovimmaksi suomalaiseksi vuoden 2014 Slush-tapahtumassa. MIT Tech Review on valinnut Pölösen yhdeksi Euroopan 35 lupaavimmasta alle 35-vuotiaasta innovaattorista. Mensa-palkinnon hän sai vuonna 2021.

Vuonna 2016 Pölönen perusti Singularity university -kurssikaverinsa kanssa yleishyödyllisen 360ed-startup-yrityksen, joka kehittää AR-opetussovelluksia Kaakkois-Aasian kehittyviin maihin. Pölöseltä on julkaistu teokset Tulevaisuuden lukujärjestys, Tulevaisuuden identiteetit ja Future Skills.

***

Varmista paikkasi Franchising News Dayssa ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on maksuton ketjujohdolle.

Pääset ilmoittautumaan tästä.