Marko Perander Wirestaff Oulun peräsimeen

Kuva: Wirestaff

Henkilöstöpalvelualan konkari ja Oulun oma poika Marko Perander on ottanut ohjat Wirestaff Oulun toiminnasta 1.6.2024 alkaen.

Muutos tuo Wirestaffille merkittävää lisävoimaa Oulun alueen palvelemiseen ja rutkasti kokemusta ja näkemystä toiminnan kehittämiseen.

”Minulle on tärkeää rakentaa Wirestaffin tulevaa tarinaa Oulussa avoimen, kaikkia kunnioittavan yhteistyön varaan. Jokainen pala tässä yhtälössä on yhtä tärkeä, niin asiakkaat kuin työntekijätkin, Wirestaffin osaavaa porukkaa unohtamatta”, sanoo Perander.

Peranderin aisaparina toiminnassa jatkavan Harri Hautamäen mukaan Markon mukaan lähteminen oli mahtava mahdollisuus: ”Markon kaltaista tietotaitoa ja kokemusta ei ole usein tarjolla, joten tartuimme ehdottomasti tilaisuuteen vahvistaa toimistoamme, kun sellainen aukesi. Me olemme Oulun liike-elämässä täydellä sydämellä ja persoonalla mukana, tämä muutos vahvistaa meitä entisestään.”

”On mahtavaa saada Marko mukaan rakentamaan Wirestaffista isoa toimijaa Oulun alueelle. Harri on tehnyt hyvää työtä, pohjat on rakennettu kuntoon ja nyt on kiihdytyksen aika, sanoo Wirestaffin toimitusjohtaja Ville Lahti. ”Harria kompaten, meille on tärkeää, että Wirestaff tunnetaan persoonallisena kumppanina. joka tietää, ennakoi ja uskaltaa. Maalaisjärjellä, ei keinoälyllä.”