Franchise News Dayn 2024 partnerit – tutustu tästä!

Franchisingketjujen johtajien ykköstapahtuma Franchise News Day järjestetään tiistaina 1.10.2024 Helsingissä Musiikkitalolla. Tapahtuman partnereina ovat CapitalBox, Elo, Fennia, Seppo, Staria ja Taplause.

Uutinen päivittyy uusien partnereiden myötä.

CapitalBox

CapitalBox on verkossa toimiva rahoituspalvelu, joka on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille suomalaisille yrityksille. CapitalBox tarjoaa yrityksille joustavia ja yksilöllisiä rahoitusratkaisuja, jotka ovat saatavilla nopeasti, reilusti ja läpinäkyvästi.

Lue koko uutinen

Elo

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elo tukee yrityksien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakentaa yrityksille parempaa työkykyä.

Fennia

Fennian kehittämät ratkaisut tukevat franchisingtoimintaa kaikissa sen vaiheissa. Fennian palveluihin kuuluvat muun muassa vakuutukset, riskienhallinta ja muut yritystoiminnan tukipalvelut, jotka on suunniteltu vastaamaan ketjujen tarpeisiin.

Lue koko uutinen

Seppo

Seppo on perehdytysten ja henkilöstökoulutusten pelillistämisen edelläkävijä Suomessa ja maailmalla. Seppo on tehokas, ketterä ja mobiili tapa perehdyttää niin uudet yrittäjät kuin työntekijät ketjun toimintatapoihin.

Lue koko uutinen

Staria

Staria toimii useiden franchisingketjujen taloushallinnon kumppanina. Staria tarjoaa alan edelläkävijänä monipuolisia palveluita, joihin kuuluvat muun muassa ohjelmistorobotiikkaratkaisut ja kansainväliset kokonaisratkaisut. Tämä mahdollistaa ketjulle tehokkaan ja modernin taloushallinnon, joka tukee kasvua ja kehitystä.

Lue koko uutinen

Taplause

Taplause on helppo tapa kerätä ja hallita asiakaspalautteita sekä mitata asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyttä. Taplausen avulla asiakkaan ja henkilöstön ääni saadaan välittömästi kuuluville ja johdon työkaluksi. Palaute tekee hyvää!

***

Varmista paikkasi Franchising News Dayssa ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on maksuton ketjujohdolle. 

Pääset ilmoittautumaan tästä.