Delhi Rasoi -ketju hakee kasvua franchisingmallilla

Vuodesta 2013 lähtien toiminut intialaisruokaa tarjoileva Delhi Rasoi -ketju kasvaa pääkaupunkiseudulla myös franchisingin avulla. Tällä hetkellä ketjun ravintoloita löytyy Espoon kauppakeskus Entressestä, Kauniaisten Granista, Helsingin Itiksestä ja sekä Pasilan Triplasta. Uusi ravintola avautuu vielä tämän vuoden puolella Vantaalle, Tikkurilaan.
Delhi
Rasoi -ketju on erikoistunut Delhin alueen ruokakulttuuriin, Delhi Rasoi
tarkoittaakin suomeksi ”Delhiläinen keittiö”. Delhissä maut ei ole
niin tulisia kuin monilla muilla alueilla Intiassa, mutta sitäkin maukkaampia.
Tärkeä osa Delhi Rasoin makumaailmaa on myös tuoreista raaka-aineista
valmistetut maustesekoitukset, joiden tuoksu ja maku ovat huumaavia.Delhi Rasoi -ketjun omistaja Rahmanzadah Hashmatullahin (kuvassa vasemmalla) ja ravintolatoimen johtaja Roni Auvinen (kuvassa oikealla) kertovat ketjun hakevan kasvua franchisingmallilla.Delhi
Rasoin idea lähti ravintoloitsija Rahmanzadah Hashmatullahin (Rahman) intohimosta intialaiseen ruokaan ja
ruokakulttuuriin, sekä halusta nostaa intialaisen ruoan mainetta Suomessa.”Delhi
Rasoi kasvaa kovaa vauhtia, tällä hetkellä pääasiassa pääkaupunkiseudulla,
mutta kysyntää on ympäri Suomea. Esimerkiksi Turku tulee todennäköisesti
olemaan yksi ensimmäisistä kaupungeista pääkaupunkiseudun ulkopuolella, jonne
laajennamme.”, Rahman kertoo.

Delhi
Rasoi -ketju hakee kasvua franchisingmallilla. Yhtiöltä löytyykin kokemusta
franchisingista jo entuudestaan franchisingottajana Rahmanin toimiessa myös
Kotipizza-yrittäjänä pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa kuudessa
Kotipizza-ravintolassa.