LAURA

Tehokkaita ratkaisuja osaajien tavoittamiseen ja sujuvampaan rekrytointiin

Digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija Laura Rekrytointi Oy auttaa franchisingketjujen yrittäjiä onnistumaan rekrytoinneissaan yli 25 vuoden kokemuksella. Lauran osaajien tavoittamisen ja sujuvamman rekrytoinnin ratkaisut ovat kustannustehokkaita, monipuolisia sekä joustavia – jokaisen franchisingyrittäjän tarpeeseen ja tilanteeseen sopivia.

Laura Rekrytointimarkkinoinnin ja Laura.fi-työpaikkasivuston vahvuutena on alueellinen näkyvyys. Ainutlaatuinen kumppaniverkosto (mm. yli 40 paikallismediaa), näkyvyys sosiaalisessa mediassa sekä vankka rekrytointimarkkinoinnin osaaminen auttavat franchisingyrittäjiä tavoittamaan osaajia alueellisesti kohdennettuna kaikkialta Suomesta – juuri siellä, missä he itsekin toimivat.

Franchisingyrittäjät voivat etsiä osaajia myös suoraan Suomen suurimmasta, yli 250 000 osaajan, Laura Osaajapankista. Myös kansainvälisten osaajien tavoittaminen onnistuu Lauran yli 140 maata kattavan kansainvälisen rekrytointiverkoston avulla.

Laadukkaan ja sujuvan rekrytoinnin peruskivi on sopiva rekrytointijärjestelmä. Laura Rekrytointijärjestelmää käyttäen asiakkaat ottavat vastaan vuosittain noin 400 000 hakemusta ja rekrytoivat kymmeniätuhansia osaajia. Lauran asiakkaina on monia suuria suomalaisia yrityksiä ja myös franchisingketjuja.

Franchise Newsin kumppanina Laura tarjoaa seuraavia etuja franchisingyrittäjille:

· Laura Rekrytointimarkkinnoinnin ratkaisut -10% alennuksella koodilla FRANCHISE10

· Ketjutason sopimus Laura Osaajapankkiin on jaettavissa eri yrittäjien kesken

· Laajemman sopimuksen tehdessäsi ketjun yleinen työnantajaesittely kaupan päälle

· Yrittäjien tarpeisiin sopiva Laura Rekrytointijärjestelmä

· Ilmaista apua osaajien tavoittamisen ja rekrytoinnin haasteissa

· Konsultaatiota ja hintaetua osaajien tavoittamiseen ulkomailta

Etuja voi yhdistellä keskenään. Laura Rekrytointi Oy on luotettava kumppani rekrytoinneissa ja valmiina tukemaan myös sinun menestystäsi rekrytoinneissa. Yhteyshenkilö Pekka Miettinen (pekka.miettinen@laura.fi, p. 050 460 6660) keskustelee mielellään kanssasi lisää.