Capital Box

Rahoitus yrityksen kasvuun ja kehitykseen.

CapitalBox on verkossa toimiva rahoituspalvelu pienille ja keskisuurille suomalaisille yrityksille. Tavoitteenamme on auttaa pk-yrityksiä kuromaan umpeen rahoitusvajetta tarjoamalla nopeita, yksilöityjä ja luotettavia rahoituspalveluja verkossa.

Rahoitusratkaisumme antavat asiakkaillemme heidän tarvitsemansa tuen, silloin kun he sitä tarvitsevat. Asiakkaisiimme kuuluu pk-yrityksiä eri toimialoilta ympäri Suomen. Tutustu rahoitusratkaisuihimme ja ota askel kohti menestystä!

Monet pk-yritykset eivät aina saa tarvitsemaansa rahoitusta perinteisiltä lainanantajilta, joten CapitalBox tarjoaa yrityksille joustavia ja yksilöllisiä rahoitusratkaisuja nopeasti, reilusti ja läpinäkyvästi. Näin voimme auttaa yrityksiä viemään liiketoimintansa uudelle tasolle.

Fintech-alan edelläkävijänä CapitalBox on ollut tärkeä toimija yritysrahoitusalalla jo vuodesta 2015 ja on nykyään aktiivinen viidessä eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa ja Liettuassa.

CapitalBox on osa Multitudea. Multitude Group on johtava kansainvälinen rahoituspalveluiden tarjoaja, joka on vuoden 2005 perustamisensa jälkeen laajentanut toimintaansa jo 19 maahan. Multitude on listattu Frankfurtin pörssin Prime Standard -listalle.