• Facebook
  • x
  • Linkedin

Eezy -ketjun Oulun uusina yrittäjinä Heikki Laitala ja Petri Heikkinen

Eezy -ketju vahvistuu Oulussa, kun Heikki Laitala ja Petri Heikkinen aloittivat siellä Eezy Henkilöstöpalveluiden yrittäjinä.

”Eezyn laaja palveluvalikoima löytyy jatkossa yhdestä pisteestä” kertovat Oulun uudet yrittäjät Heikki Laitala ja Petri Heikkinen

Kaksikolla on kokemusta Eezy-yrittäjyydestä jo vanhastaan. Molemmat ovat mukana Eezy Personnelin konsultteina ja partnereina Oulun, Jyväskylän, Vaasan ja Seinäjoen yksiköissä. Laitala toimii  Eezyn franchise yrittäjänä myös Kokkolassa ja Ylivieskassa.


Petri Heikkinen (vasemmalla) ja Heikki Laitala (oikealla) aloittivat Eezy-yrittäjinä Oulussa.

Molemmat Eezy Oulun yrittäjistä ovat kokeneita rekrytoinnin ja johtamisen ammattilaisia. ”Olemme viime vuosina rakentaneet verkostoja ja liiketoimintaa Oulun alueelle erityisesti johdon ja asiantuntijoiden rekrytointeihin keskittyen. Nyt toiminta laajenee myös henkilöstövuokrauksen saralle” Heikkinen ja Laitala toteatavat.

Uusille yrittäjille siirtyy Eezyn Oulun entinen liiketoiminta toimihenkilöineen. ”Meidän onnistuminen ja liiketoiminta perustuu täysin ihmisiin. Ja kaikki lähtee meidän omista ammattilaisistamme toimistolla. Olemme todella tyytyväisiä, että nykyinen ammattilaisten joukko haluaa jatkaa meidän kanssamme täysillä ja hyvällä fiiliksellä. Ja nimenomaan hyvä henki heijastuu kaikkeen tekemiseemme, asiakkaisiin ja työtä etsiviin ihmisiin.” 

Yrittäjät uskovat myös, että he pystyvät hyödyntämään valmiita olemassa olevia verkostoja entistä paremmin. Asiakkaat arvostavat myös sitä, että sama tuttu luotettava yhteyshenkilö pystyy tarjoamaan aiempaa laajempaa palveluvalikoimaa.

Eezy Oulun kautta työllistyy vuositasolla lähes 1000 henkilöä erilaisiin tehtäviin ja sekä keikka- että vakituisiin työsuhteisiin. Asiakkaita on satoja eri toimialoilta. ”Suurimmat asiakkuudet ovat teollisuuden ja logisitiikan aloilla. Mutta Oulun alueella myös korostuu HoReCa- ja palvelualan tarpeet ja osaaminen. Tulevaisuudessa tulemme laajentamaan toimintaamme vahvasti ja panostamaan myös entistä enemmän kansainväliseenkin työvoimaan. Eri alojen ammattilaista on paikoittain pulaa ja tärkein tehtävämme onkin auttaa asiakkaitamme löytämään oikeita ihmisiä heille oikeille paikoille. Meillä työtyytyväisyys heijastuu aivan suoraan asiakastyytyväisyyteemme. Ja on kaiken liiketoimintamme perusta.” 

Franchise News 3.2.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta